Tíz évig titkolta Schwarzenegger a bejárónőjével közös gyermekét

Arnold Schwarzenegger Kalifornia állam kormányzója visszalépett
Vágólapra másolva!
Arnold Schwarzenegger nyilatkozatban ismerte el, hogy van egy tízéves, házasságon kívüli gyermeke. A Terminátor egykori sztárja, Kalifornia volt kormányzója közölte, hogy még hivatali idejének megkezdése előtt viszonya volt egyik háztartási alkalmazottjával.
Vágólapra másolva!

Kalifornia korábbi kormányzója, Arnold Schwarzenegger elismerte, hogy van egy gyermeke, akinek az anyja korábbi háztartási alkalmazottainak egyike. Schwarzenegger felesége, Maria Shriver még az előtt megkérte a házvezetőnőt, hogy hagyja el házukat, mielőtt bejelentették volna különválásukat.

Schwarzenegger és Shriver május 9-én jelentette be, hogy 25 év házasság után különválnak. Mint korábban mondták, ez nem jelenti azt, hogy elválnának, de egy darabig külön fognak élni. Schwarzenegger felesége a Los Angeles Times című amerikai napilap keddi értesülése szerint már akkor kiköltözött férjével közös otthonából, amikor a volt kormányzó elismerte, hogy övé a gyermek.

"Miután elhagytam a kormányzói széket, elmeséltem a feleségemnek az esetet, amely egy évtizede történt" - nyilatkozta Schwarzenegger a lapnak. "Megértem és megérdemlem a családom és a barátaim haragját. Nincs kifogás, és teljes mértékben vállalom a felelősséget a fájdalomért, amit okoztam. Bocsánatot kértem Mariától, a gyermekeimtől és a családomtól. Igazán sajnálom." "Arra kérem a sajtót, hogy tisztelje a feleségemet és a gyermekeimet ebben a rendkívül nehéz helyzetben" - tartalmazza a volt kormányzó közleménye. "Míg én megérdemlem az önök kritikáját és figyelmét, a családom nem."

A lap nem közölte a volt alkalmazott és a gyermeke nevét, de úgy tudja, hogy a nő húsz évig dolgozott a családnál, és januárban ment nyugdíjba. Egy hétfői interjúban az asszony még azt nyilatkozta, hogy gyermeke apja a férje. Miután Schwarzenegger kiadta a nyilatkozatot, amelyben elismeri, hogy ő a gyermek apja, a nő nem volt hajlandó nyilatkozni. A most már tízéves gyermek még az előtt született, hogy Schwarzenegger megkezdte volna hétéves kormányzói szolgálati idejét.

Miután kormányzói hivatali ideje lejárt januárban, A Terminátor egykori sztárja bejárta a világot, de a felesége soha nem kísérte el. A média szerint mindig kiegyensúlyozott 55 éves Maria Shriver még az NBC-s állását is feladta, amikor férje belépett a politika világába. Párkapcsolatukat rendszeresen próbára tette a volt akcióhős hivatali munkája, pénzügyi krízise és a hűségét firtató kérdések.