Több Ferrari tört rommá az egyik legdrágább tömegkarambolban

Vágólapra másolva!
Nagy teljesítményű luxusautók ütköztek egymásnak az egyik japán autópályán, de balesetet mindenki megúszta komolyabb sérülések nélkül. A kár viszont csaknem négymillió dollár lehet.
Vágólapra másolva!

A történelem egyik legdrágább karambolja történt a hétvégén egy japán autópályán, ahol a többi között nyolc Ferrari, egy Mercedes és egy Lamborghini rohant egymásba. A Csugoku autópályán szerteszét hevertek a luxusautók roncsai. A sofőrök közül senki sem sérült meg súlyosan, a Telegraph című brit lap beszámolója szerint azonban a számla így is fájdalmas lesz, a kár ugyanis csaknem négymillió dollár, néhány autó pedig menthetetlen.

Forrás: AFP

Japán híradások szerint a tömegkarambolt az okozta, hogy az egyik autós elvesztette az ellenőrzést a Ferrarija felett miközben a vizes úton előzni próbált, és nekütközött egy korlátnak. Az ütközést a többi autós sem tudta elkerülni.

Forrás: AFP

A roncsokat több mint hat órán át takarították el az autópályáról, amelyet erre az időre lezártak. A japán rendőrség szerint kilenc férfit és egy nőt kellett kisebb sérülésekkel kórházba szállítani. A baleset okát még vizsgálják.