Kecskének öltözött embert láttak egy vadasparkban

Vágólapra másolva!
A hegyi kecskékkel él együtt egy férfi az amerikai Utah állam egyik vadasparkjában. Hamarosan kezdődik a vadászszezon, a magát kecskének maszkírozó férfi életéért ezért aggódnak a vadőrök.
Vágólapra másolva!

Hegyi kecskékkel él együtt egy ember egy vadasparkban az amerikai Utah államban - közölte az amerikai AP hírügynökség hétfőn. A kecskének öltözött emberről már egy ideje tudtak a vadaspark dolgozói, de csak vasárnap látták először. A vadaspark egyik dolgozója a hírügynökségnek elmondta, hogy egy dombon vette észre a fehér állatbőrbe burkolózó férfit, aki egy kecskenyájat követett.

A vadaspark dolgozói aggódnak a kecskének öltözött férfi életéért, aki szerintük veszélyben van a közelgő vadászszezon miatt. Szeptemberre több mint hatvan vadászengedélyt adtak ki, és mivel a férfi beöltözve valóban hasonlít kecskére, attól tartanak, hogy egy vadász rálő, vagy területüket védő hegyi kecskék megtámadják. A férfi egyébként, amikor a vadaspark dolgozója észrevette, négykézláb próbált meg lépést tartani a kecskékkel, kecskemaszkot viselt, és szarva volt.