Így lett vége Anthony Weiner kampányának

Vágólapra másolva!
A New York polgármesteri címért induló Anthony Weiner ezúttal egy választóval szólalkozott össze.
Vágólapra másolva!

Anthony Weiner, aki már számos botrányával felhívta magára a figyelmet, ezúttal egy választóval szólalkozott össze egy kóser pékségben, ahol a polgármesterségért kampányolt - írja a Washington Post. (Anthony Weiner két évvel ezelőtt kényszerült lemondásra kongresszusi képviselői helyéről, miután kiderült, hogy intim fotókat küldözgetett magáról különböző nőknek, és aztán később össze-vissza hazudozott erről).

A teliszájjal habzsoló Weiner arra kapta fel a vizet, hogy egy választó beszólt neki valamit, amikor éppen kifele tartott az üzletből. A videóból nem teljesen lehetett érteni, hogy mit, de mindenesetre Weiner nagyon bepöccent, és visszafordult, majd azt mondta, hogy "ez aztán a bátorság, amikor kimegy az ember az üzletből, akkor mondani valamit".

A férfi erre azt felelte, hogy Weiner deviáns, mire a politikus visszakérdezett: "Ön tökéletes? Ki maga, hogy felettem ítélkezzen". Mire a férfi: "Én nem vagyok politikus." És a vita így folytatódott percekig, ahogy azt az alábbi videóban is látni lehet.

Miután a politikus végül abbahagyta a veszekedést az egyik riporter megkérdezte tőle, hogy a zsidó újév alkalmából megbocsájt-e a durvaságokat mondó választónak. Weiner azt mondta, hogy "természetesen, nem fogok rá haragudni".

A New York-i polgármester-választásról szóló előzetesünket itt olvashatja.