Több mint egy napot késett egy repülő

-
An airplane of the Etihad airline is parked at the airport in Duesseldorf, western Germany anfer arriving 30 hours late from Abu Dhabi on January 4, 2015. The plane arrived late due to fog and an elderly passanger passing away on board. AFP PHOTO / DPA / HENNING KAISER +++ GERMANY OUT +++
Vágólapra másolva!
Szokatlan események láncolata miatt az Egyesült Arab Emírségek-beli Etihad légitársaság Abu-Dzabiból Düsseldorfba tartó járata a tervekhez képest több mint harmincórás késéssel, vasárnap ért csak földet Németország nyugati részén.
Vágólapra másolva!

Már a repülőgép indulásakor tizenhárom órát kellett várakozniuk az utasoknak a gép fedélzetén az Egyesült Arab Emírségek területén fekvő abu-dzabi reptéren a Perzsa-(Arab-)öböl térségét beborító sűrű köd miatt.

Meghalt az egyik utas

Ezután azonban az Etihad légitársaság Düsseldorfba tartó járatának még kényszerleszállást is végre kellett hajtania Bécsben a gép egyik utasának halála miatt.

Az Etihad gépe Düsseldorfban Forrás: AFP/Henning Kaiser

Ezt követően az utasok kénytelenek voltak az osztrák főváros egyik szállodájában eltölteni egy éjszakát, a személyzet ugyanis az azonnali továbbutazással túllépte volna a számára előírt munkaidőkorlát felső határát - közölte az Etihad szóvivője.