Bajban van Miss Libanon, mert Miss Izrael szelfizett vele

miss libanon, miss lebanon, miss universe, szépségverseny, Sally Greige
Vágólapra másolva!
Botrány lett Izrael és Libanon szépének közös fotójából Miamiban.
Vágólapra másolva!

Nagy a felháborodást keltett Libanonban, hogy közös fotón szerepel Miss Izraellel Saly Greige, aki Miss Libanonként képviseli az országot az USA-ban, Miamiban rendezett Miss Universe szépségversenyen. A versenyt január 25-én közvetítik, a résztvevők jelenleg felkészülnek, és különböző közösségi oldalakra töltögetik a szelfiket.

Így tett Doron Matalon, vagyis Miss Izrael is, aki Miss Libanonnal, Miss Szlovéniával és Miss Japánnal közös képet töltött fel az Instagramra. A libanoni versenyző ezt követően heves támadások kereszttüzébe került, mert közös képen mutatkozott a nagy ellenség, Izrael jelöltjével. A két ország 2006 óta hadban áll egymással, és a libanoniak közül sokan úgy vélik, tilos bármilyen kapcsolatba kerülni velük.

Miss Libanon azzal mentegetőzik, hogy a másik két lánnyal készült közös fényképre, és az izraeli versenyző csak fotóbombázta őket azzal, hogy odaugrott, és lőtt egy gyors szelfit, miközben ő az egész verseny alatt ügyelt arra, nehogy kapcsolatba kerüljenek.

Az izraeli versenyző utóbb csak azt írta, sajnálja, hogy az ellenségeskedés még a versenyre is kihat – jelentette az al-Arabíja.