Harminc gyereket ölhetett meg a sorozatgyilkos

Ravinder india gyilkos
Ravinder Kumar, accused of murdering and sexual assaulting a six-year-old girl, speaks with an AFP reporter at a police station in New Delhi on July 20, 2015. Indian police said July 20 they are investigating whether a man arrested for the murder and sexual assault of a six-year-old girl may have been a serial child killer after he confessed to 14 more crimes. AFP PHOTO / SAJJAD HUSSAIN
Vágólapra másolva!
A delhi rendőrség azt próbálja kideríteni, hogy felelős lehet-e harminc gyerek meggyilkolásáért az a férfi, akit egy hatéves kislány megölésének a vádjával vettek őrizetbe.
Vágólapra másolva!

Ravinder Kumart a múlt héten tartóztatták le, miután a házától nem egészen ötven méterre lévő elhagyott épületben felfedezték egy hatéves kislány holttestét.

Azóta több tucatnyi, gyerekek ellen elkövetett szexuális támadást és gyilkosságot vallott be, többek között a BBC tudósítójának is, méghozzá hátborzongató részletességgel.

Ravinder Kumar csak maszkban találkozhat újságírókkal Forrás: AFP/Sajjad Hussain

Húsz rúpia a hallgatásért

A most megtalált áldozatról elmesélte, hogy tíz rúpiát (44 forintot) ígért neki, azzal csalta be az elhagyott épületbe, ahol rátámadt. Mikor a kislány sikítozni kezdett, újabb tíz rúpiát ígért, ha elhallgat.

Végül megfojtotta és megerőszakolta.

Saját bevallása szerint „kábé harminc” gyereket ölt meg Uttar Pradés, Harjana és Delhi államokban 2008 óta.

Tavaly elengedték

Tavaly már letartóztatták azzal a gyanúval, hogy megerőszakolt egy hatéves kisfiút, akinek megpróbálta elvágni a torkát. Egy évet töltött börtönben, de két hónapja szabadon engedték, miután a kisfiú, aki túlélte a támadást, nem tudta őt azonosítani.

Ravinder olyan, mint Jekyll és Hyde: napközben kocsikisérőként dolgozott, éjszaka viszont alkohol és kábítószer hatására elindult áldozatra vadászni – főleg, ha előtte pornót nézett.

„Ha kiabáltak, akkor megöltem őket” – vallotta be.

Másnap állítólag mindig bűntudat gyötörte, de aztán ismét berúgott, és elveszítette az önkontrollt.

A rendőrök most próbálják bizonyítani a többi gyilkosságot Forrás: AFP/Sajjad Hussain

Gyanúsnak tűnik

A mintegy harminc esetből egy tucat gyilkosság valóban megtörtént, a rendőrség most a többit próbálja bizonyítani.

A BBC tudósítója szerint azonban a 23 éves férfi vallomása gyanúsan betanultnak tűnik, és nincs kizárva, hogy mentális beteg.

A szülei pedig egyenesen azt állítják, hogy a fiukat gazdag és befolyásos emberek használják bűnbakként, és azért tett vallomást, mert a rendőrök megverték.