Fodor Gábor: Az európai értékeket próbáltuk képviselni

Szabadai Viktor; Fodor Gábor
Budapest, 2016. október 1. Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke (k) és Szabadai Viktor, a budapesti választmány elnöke (j) egy érdeklődővel beszélget a párt az október 2-ai kvótareferendummal kapcsolatban tartott kampányzáró sajtótájékoztatója után a Fehérvári úti piacnál 2016. október 1-jén. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A Magyar Liberális Párt az európai értékeket próbálta képviselni ebben a kampányban, a vasárnapi népszavazáson pedig az igen szavazat az egyetlen kormányellenes tett – mondta Fodor Gábor országgyűlési képviselő, az MLP elnöke kampányzáró sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Ez a szavazás a jövő miatt is fontos, hiszen Európáról, az Európai Unióhoz tartozásról, a szolidaritás és a tolerancia értékeiről szól, amelyeknek Magyarország hátat fordított - mondta Fodor Gábor pártelnök.

Az egyébként szerintük alkotmányellenes népszavazási kérdés lecsupaszítva arról szól, hogy az unió hozhat-e egy tagállam vonatkozásában kötelező döntést.

Fodor Gábor és Szabadai Viktor, a budapesti választmány elnöke egy érdeklődővel beszélget a kampányzáró sajtótájékoztató után Forrás: MTI/Soós Lajos

„Tegyenek félre minden félelmet, és álljanak ki értékeik mellett, hogy vasárnap este emelt fővel várhassák a népszavazás eredményét!” – mondta a Liberálisok elnöke.

„Büszkén vállaljuk, hogy ebben a kampányban az európai értékeket próbáltuk képviselni” – tette hozzá.

Fodor Gábor megjegyezte, hogy pénteken Kósa Lajos fideszes frakcióvezető azt mondta: ha az igen szavazatok győznek, lemond a kormány. „Fogjuk szaván Kósa Lajost!” – mondta az ellenzéki pártvezető.