75 éves asszonyokat sem kímélnek a migránsok Hamburgban

afrikaiak Európában
Migrants arrive at a naval base in Tripoli late on January 31, 2018, after they were rescued off Lybia's coast. About 240 illegal migrants from Arab and African countries arrived at the naval base on January 31, 2018, after they were rescued off the coast of Zuwara west of the Libyan capital, before their boat sank because of a hole in their rubber boat. / AFP PHOTO / Mahmud TURKIA
Vágólapra másolva!
A nemi szervüket mutogatták a migránsok az idős nőnek.
Vágólapra másolva!

Hamburgban is tombol a migránserőszak. Az alábbi videóban egy 75 éve nyugdíjas német hölgy beszélt arról, hogyan bántalmazták őt a migránsok.

Elmondta, hogy a helyi metrón

a migránsok egy csoportja a nemi szervét kezdte el neki mutogatni.

A beszélgetés alatt a videón három muszlim fiatal jelent meg, és azzal vádolták az idős asszonyt, hogy alaptalanul vádolja az iszlámot. Az idős nő erre közölte, hogy az iszlám és a keresztény kultúra nem tud egymás mellett békésen megélni, és teljesen hibás volt a merkeli politika, ami arról beszélt, hogy Németország tudja kezelni a migránsválságot.

Hamburgban is áldatlan állapotokat okoznak a migránsok Forrás: AFP/Mahmud Turkia (Képünk illusztráció)

Áldatlan állapotok

Mint arról korábban beszámoltunk, Saarbrückenben több száz kurd rohanta le a város főpályaudvarát, ami után a rendőrségnek nagy erőkkel kellett lezárnia a területet.

Szintén írtunk arról, a muszlimok teljesen átvettték az uralmat Párizs egyik elővárosában, ahol a nőknek nem ajánlatos sem kávézókba, sem boltokba menni. A kerület mostanra teljesen no-go zónává vált.