A választási vereséget el nem viselők tüntetése, vicces emberek szónoklatai

Vágólapra másolva!
Készül az összes ellenzéki propagandamédium, hiszen nekik is teljesíteniük kell. Soros újabb tüntetésre utasította embereit, az elzavart egykori rendezőhallgató, Gulyás Márton és barátai megszervezték, de - mint ahogy tegnap kiderült - a költségekbe az ellenzéki pártoknak is hozzá kell járulniuk. Egy facebook-levelezés szerint Gyurcsányék teljesítették is Soros utasításait. Vagyis, az összes ellenzéki lakájmédia már hatalmas tüntetésről fantáziál, függetlenül attól, hogy hányan lézengenek a gyülekezési helyen. A választási vereségbe beletörődni képtelen Soros és általa irányított politikusok és politikusszerűségek megmozdulása ez, ismét.
Vágólapra másolva!

A legalaposabban Simicska lapja, az Index készült, ők ugyanis - nyilván rettegve attól, hogy Simicska a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió után őket is kidobja - túlteljesítenek. Új, biztosabb gazdáról álmodoznak. Ki másról, mint Sorosról.

Simicska Indexe úgy hangolt a tüntetésre, hogy főcímben örvendezett, hogy egy sikeres magyar sportolónak éppen a ma délutánja nem volt sikeres. Gulácsi Péter, a Lipcse kapusa ugyanis öt gólt kapott a német focibajnokságban. Az igazi indexség lényege, hogy gyűlölik a sikeres embereket. Hiszen természetesen nagy dolog, hogyha egy magyar kapus a világ egyik legjobb bajnokságában, egy igazi vezető csapatnál játszhat. Gulácsiban megvan minden, ami egy indexes kisújságírót irritál: elszántság, sikeresség, munkamánia és gazdagság.

A tüntetők egyébként egy valamit elértek: nagy dugók voltak az Erzsébet-híd környékén, már reggeltől, mert építgették a színpadot. Az autósok felháborodtak. A TV2 Tények című hírműsora pontosan állapította meg: a szervezők tudatosan akarnak káoszt okozni. Egyébként észrevétlenek lennének, senki nem figyelne rájuk, viszont ha botrányt csinálnak, ha akadályozzák az emberek életét, csak feltűnnek.

Miután a konferanszié, az MSZP-s Gulyás Balázs (csak névrokona Soros emberének, Gulyás Mártonnak) elkezdte a műsort, a legfontosabb problémának - milyen meglepő - a Stop Soros-törvény tervezett bevezetését tartotta. Muszáj volt így kezdeni, hiszen Soros ezért szerveztette a tüntetést. Aztán jött a Soros fizette Móra Veronika, majd következett egy Magyar Nemzet-újságíró, aki azóta az ellenzék hőse, hogy provokált a Békemeneten. A kínos előadás legviccesebb pontja az volt, amikor a Magyar Nemzet olvasói megfélemlítéséről beszélt. Azaz szerinte nem az történt, hogy Simicska a katasztrofális választási vereség után bezárta, megszüntette a lapot, hanem az olvasók nem merték megvenni. Logikus.

Majd nagyon kínos videofelvételek következett. Egy magát írónak nevező nő következett, nehéz lenne bármit is idézni "gondolataiból", majd egy közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész, aki állítása szerint majdnem berúgott április nyolcadikán, aztán mégsem.

Jött aztán Kálmán Olga kedvence, a hivatásos diáktüntető. Láthatóan jó érzés neki, hogy emberek előtt beszélhet. Ezt ne sajnáljuk tőle. Majd újabb videófelvételen két Heti Hetes-sztár biztosította barátságáról a tüntetőket.

És jött aztán Erzsi macska gazdája, "író", "újságíró", "tanár", aki hol kiabált, hol zavartan a papírját lapozgatva elmélkedett azon, hogy nem hajlandó elfogadni az ellenzék katasztrofális választási vereséget. Ami meglepő volt: megtapsoltatta az antiszemita, homofób, cigányellenes Jobbik lemondott elnökét, Vona Gábort. Azután következett egy újságírónak és komikusnak nevezett nő. Utóbbi kétségtelenül igaz, mókás jelmezben fülsértően - nincs rá jobb szó - kornyikált.

Gulyás Balázs konferanszié aztán meghatottságot tettetve azt mondta: ezek után nehéz megszólalni. És jött a főszereplő, a hódmezővásárhelyi kampányban több hazugságával is lebukott Márki-Zay Péter. Szidta az ellenzéket is, nyilván valamilyen ellenzéki vezető szeretne lenne. Képessége az persze nincs hozzá, de ez nem jelent önmagában problémát. Hogy lesz-e az ellenzék egyik hangos embere vagy sem, ez nem tőle függ, hanem a Soros-birodalomtól. Amit mondott: irgalmatlanul hosszú közhelygyűjtemény. A beszédjéből a közismerten személyiségzavaros emberről mindenesetre kiderült. hasonlóságokat vél felfedezni Churchill és saját maga között.

Röviden összefoglalva: Soros pénzén a választási vereséget infantilis módon elfogadni képtelen ellenzék kirángatott embereket a szép szombat délután az Erzsébet-hídhoz. Akik aztán vicces, megmosolyogtató szónokokat hallgathattak. Soros-pénzelte álcivilektől kezdve Heti Hetes-sztárokon át Vona Gábort dicsőítő Erzsi macskáig. Ők adták a műsort.