Letartóztattak egy nyugdíj előtt álló rendőrtisztet, mert a metrón maszturbált

Vágólapra másolva!
A francia hírműsorok és a legtekintélyesebb francia politikai napilap, a Le Figaro is beszámolt arról, hogy Párizsban letartóztattak egy 59 éves rendőrtisztet. Ugyanis a párizsi metróban, a csúcsforgalom kellős közepén, maszturbált.
Vágólapra másolva!

Egy nő figyelt fel a tömegben egy férfire, aki mutogatta magát, majd maszturbálni kezdett. Szólt a rendőröknek, a maszturbáló férfit pedig azonnal elfogták. Kiderült, egy 59 éves rendőrtisztről van szó. Letartóztatták.

Mindez a 13-as járaton történt, az egyik párizsi előváros alatt járt éppen a metró, Asnieres-nél. A Le Parisien újságírója úgy fogalmazott: sajnos, nagyon gyakori, hogy valaki a metrón nyilvánosan maszturbál, viszont az, hogy ki a mutogató, mi a foglalkozása, az már jóval ritkább - utalva arra, hogy maszturbáló rendőrt még nem fogtak el a párizsi metrón.

Ha a rendőrtiszt néhány hónapig képes lett volna normálisan viselkedni, akkor kitüntetéssel mehetett volna nyugdíjba és élete végéig anyagi és társadalmi megbecsülésben él. Ehelyett felfüggesztették, szinte biztos, hogy ki is rúgják a rendőrségtől, és feltehetően börtönbe kell mennie néhány hónapra.