Hétéves kislányt ölt meg egy migráns Bécsben

2018.05.16. 15:47

Egy 7 éves kislányt ölt meg egy 16 éves csecsen migráns Bécsben. Egyelőre senki sem érti, hogy miért tette. A gyilkosság csak néhány napja történt, a nyomozás még tart.

A legnagyobb európai csecsen diaszpóra Ausztriában alakult ki az elmúlt években. Tavaly egy 22 tagú, pisztollyal és a gépfegyverrel felfegyverzett csecsen bandát tettek ártalmatlanná az osztrák kommandósok. De mindez nem magyarázat arra, ami most Bécsben történt - írta a Ripost.

A hétéves kislány meggyilkolása sokkolta az osztrák társadalmatForrás: Krone.at

A 16 éves csecsen fiú és a 7 éves kislány jól ismerték egymást. Ugyanabban a társasházban laktak, sőt barátok is voltak. Korábban nem is veszekedtek. A fiú iskolába járt, és állítólag jó tanuló volt. A lány bekopogott hozzájuk a múlt pénteken, és ott a lakásban valami történhetett közöttük, ami még nem derült ki. De tény, hogy a fiú a fürdőszobába parancsolta a kislányt, majd egy konyhakéssel leszúrta. A lány holttestét a szeméttárolóban találták meg egy napra rá.

Ám - az első feltételezések ellenére - nem történt közöttük nemi érintkezés, tehát az erőszakot a nyomozók kizárták. A fiú - aki beismerte tettét - csak annyit mondott, hogy „hirtelen felindulásból” cselekedett.