Míg Franciaország éppen összeomlik, Macron dervis táncot lejt

Horizontal
French president Emmanuel Macron (C) meets inhabitants of Quartier Orleans, on September 29, 2018 on the French Caribbean island of Saint-Martin, during a trip in the French West Indies, one year after Hurricanes Irma and Maria damaged the Island. / AFP PHOTO / POOL AND AFP PHOTO / Eliot BLONDET
Vágólapra másolva!
Miközben Franciaországnak gyakorlatilag nincsen kormánya, az utcákon százezrek tüntetnek, addig a botrányt botrányra halmozó bevándorláspárti Emmanuel Macron igazi muszlim dervisként ropja a táncot Jerevánban. 
Vágólapra másolva!

A francia belpolitikai válság kellős közepén Emmanuel Macron Jerevánban dervis táncot lejtett. Ugyan ez a buli kicsit szolidabbnak tűnik, mint a legutóbbi karib-tengeri fiatal fiúkra kihegyezett szelfiturné, az jól látszik a videón, hogy Emmanuel Macron és felesége, Brigitte Macron nagyon jól érezték magukat Jerevánban a frankofon liga tiszteletére adott gála fogadásán.

Ugyan kormánya szétesett, belügyminisztere több mint egy hete nincs, az egykori bankár, a bukott szocialista miniszterből bevándorláspárti köztárasági elnökké átvedlett Macronnak még bulizni is van ideje, igazi muszlim dervisként ropja a táncot.

Mint arról korábban beszámoltunk, képek kerültek elő arról, hogy Emmanuel Macron francia elnökkel bulizott az a fekete rapper, aki néhány hete egyik dalában fehér csecsemők megölésére szólított fel. A francia elnök körül rengeteg a botrány, támogatottsága soha nem látott mélyponton van, miközben a kormány a teljes szétesés szélén van.

Botrányt botrányra halmoz a bevándorláspárti elnök

Egyébként maga az ominózus zenei fesztivál is botrányba fulladt, mivel később kiderült, hogy Macron transzvesztita zenészekkel fotózkodott együtt. Legutóbb pedig Macron hatalmas vigyorral az arcán ölelkezett két saint-martini lakossal, mindketten félmeztelenek voltak. Egyikük két ujjával mutogatott a kamerának. Azóta kiderült, hogy a bemutató fiatal egy már korábban elítélt bűnöző volt, aki a „macroni ölelés"-től annyira új erőre kapott, hogy másnap azonnal kirabolt egy ékszerüzletet. Egy másik pedig a középső ujját mutatta a kamerának, így a franciáknak.

A francia elnök az előbb említett botrányok miatt korábban nem látott népszerűtlenségnek örvend. A válság csak tovább mélyült Gérard Collomb belügyminiszter távozása után.