Kiújult Juncker isiásza

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy Jean-Claude Juncker fránya hátbetegsége kiújult a most zajló uniós állam- és kormányfők csúcstalálkozójára. Azaz Juncker megint részegnek tűnt, még ha ennek okául is a rejtélyes "isiászt" jelölné meg az EB elnöke. Juncker most épp Emmanuel Macron francia elnököt vágta fejbe egy papírköteggel, és utána pedig összevissza csókolgatta. 
Vágólapra másolva!

Íme a videó:

Mindenki megnyugodhat, mert láthatóan biztos kezekben van Európa...

Jean-Claude Juncker csókol Forrás: AFP/Patrick Hertzog

Nem ez volt az első eset, hogy Juncker részegnek tűnt egy nyilvános és fontos rendezvényen. Emlékezetes, hogy az Európai Bizottság elnöke a júliusi NATO-csúcson is "érdekesen" viselkedett.

A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn, mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült.

Bár Juncker az eset után azzal védekezett, hogy a háttérben az isiásza áll, ezt senki sem hitte el. És bár mindent elkövetett az EB elnöke, hogy tagadja a tényeket, korábban már megírtuk, hogy az igazság az, hogy az európai vezetők mind nyílt titokként kezelik Juncker súlyos alkoholizmusát.

Forrás: Origo

Arról is beszámoltunk, hogy az a szürreális eset, hogy Európa első embere ittasan botorkál a világ legjelentősebb országainak vezetői között, megihlette az internet népét is, és számos mém is született az esetről.