Döbbenetes videó a migránsok uralta Párizsról

Párizs, no-go zóna, migráció
Vágólapra másolva!
Párizsban és a nyugat-európai országok többségében már tarthatatlan a helyzet a migránsok miatt. A közbiztonság romlott, a bűnözés hatalmas probléma. A no-go zónákban annyira tarthatatlan lett a helyzet, hogy még a rendőrségnek is óriási kihívás bejutni ezekre a helyekre. Döbbenetes videó.
Vágólapra másolva!

Tegnap írtunk arról, hogy a migránsbűnözés milyen mértéket öltött Párizsban, ugyanis mankókkal agyonvertek egy 12 éves gyereket Párizs migránsnegyedében.

Persze ez a kijelentés nemcsak a francia városra, hanem egész Nyugat-Európára igaz. A kerületek átalakulnak, párhuzamos világok, társadalmak jönnek létre, amelyekben a migránsok, migráns hátterű családok pontosan

úgy viselkednek, mintha Marokkóban, Algériában, Törökországban vagy bárhol máshol lennének.

A liberál-szocialista politikai elitek még egy társadalmi minimumot sem követeltek meg a beérkező migránsoktól, sőt, azokat szinte teljesen magára is hagyta a szabadságjogok túldimenzionált értékvilágába.

Eközben a muzulmán migránsok, élve a szabadságjogok szélsőséges kiterjesztésének lehetőségével, a tolerancia mindenek fölöttiségével, a magukkal hozott nagyon erős vallásos hitük, ultrakonzervatív szabályaik és viselkedés-kódexük alapján berendezték saját világukat.

Ezzel önmagában is ellentétbe kerültek a magát laikusnak valló és keresztény hagyományból táplálkozó gyökereit kitépő, elvágó és megtagadó francia (nyugat-európai) társadalommal, amely az individuális-ateizmus útjára lépett. A muzulmánok teljes életét, minden napjait szabályozta, szabályozza a Korán,

ennek megfelelően építették ki a megfelelő infrastruktúrát, mecseteket, iskolákat, legtöbbször állami támogatással.

Súlyos ellentmondás, hogy egy önmagát laikusnak valló francia társadalomban pénzügyi támogatásokat nyújtanak a muzulmán vallás terjesztésének, miközben a keresztény ünnepeket, például a Karácsonyt, a laikusság mögé bújva betiltják.

A békés beilleszkedés, integráció pedig soha nem is létezett, mára felnőtt egy olyan generáció a párhuzamos, bevándorlótársadalomban, amelynek már nem elég egy buszsofőri állás, már nem akar metróban ellenőrként dolgozni, már nem éri be kis pénzzel, hanem ugyanazt akarja, mint a társadalom többi, nem muzulmán tagja.

A nem létező integráció súlyos kísérő jelenségei a soha nem látott méreteket öltött bűnözés, a kényszerített prostitúció, az embercsempészet, a nők durva bántalmazása, elnyomása és diszkriminálása, a bűnözői életkorhatár drasztikus csökkenése, hogy csak néhányat említsünk.

Ebben a világban kiskorú gyerekeket mészárolnak le mankókkal, vasrudakkal, miközben a bukott baloldal ellehetetlenítette a rendvédelmi szervek normális működését, megvonta forrásaikat szinte mindenütt Nyugat-Európában.

A 2016-os belga merényletsorozat után jöttek rá a belga politikusok, hogy nincs elég rendőr Brüsszelben, és akik vannak, azok teljesen alkalmatlanok arra, hogy terroristákkal (vagy bárkivel) hatékonyan harcoljanak. Így került bevetésre az egyébként jól felszerelt belga zsoldos hadsereg, amely a mai napig vigyázza a rendet Európa migránsok uralta fővárosában.

A napokban a rendőrség egy no-go zónába próbált behatolni, amelyről megdöbbentő képsorok születtek. A videón látható jeleneteket eddig leginkább gengszterfilmekben láthattuk, de ez most nem egy mozi.

Ez a kőkemény valóság Párizsban vagy Berlinben, Rotterdamban és Molenbeekben, néhány kilométerre Juncker főhadiszállásától, az európai negyedtől.