A hátsó kertben ásta el gyerekei holttestét egy áruházi Mikulás

Elwyn Crocker, gyilkosság, Egyesült Államok
Vágólapra másolva!
Egy 14 éves lányt, és annak 14 éves fiútestvérét találták meg az apjuk hátsó kertjében elásva az Egyesült Államokban, Georgiában. A rendőrség próbálja kideríteni, miért nem tűnt fel senkinek két éven keresztül, hogy a gyerekek eltűntek.
Vágólapra másolva!

A rendőrök egy lakossági bejelentés után, december 19-én mentek ki a Guyton településen lévő házhoz, hogy megnézzék, minden rendben van-e az ott lakó kislánnyal, Mary Crockerrel. Ekkor találták meg a lány, és fiútestvére, Elwyn Crocker Jr. holttestét a kertben elásva.

Maryt hetekkel ezelőtt, testvérét pedig 2016 novemberében látták utoljára az ismerősei. Mégsem érkezett egyik gyerek eltűnéséről sem bejelentés.

A boncolás során megállapították, hogy a lányt több hónapja, míg a kisfiút két éve temették el.

A gyerekek édesapját letartóztatták, ahogyan a 33 éves mostohaanyjukat, valamint az 50 éves mostoha-nagyanyjukat és annak 55 éves élettársát is. Mind a négyüket gyerekbántalmazással és a holttestek eltüntetésével vádolják.

A 49 éves apa, Elwyn Crocker áruházi Mikulásként dolgozott egy Wallmart üzletben.

A nyomozás során egy speciális segítségre szoruló gyereket is találtak a házban, őt kórházba vitték megfigyelésre - írja a Time.

Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a gyerekek halálát. A hatóságok próbálják felvenni a kapcsolatot a gyerekek édesanyjával.