Huszonkét szúrással ölte meg egy segélyszervezet alapítóját az illegális migráns

Joue-les-Tours
Joue-les-Tours
Vágólapra másolva!
Brutálisan megölte egy fiatal, elefántcsontparti illegális migráns annak a segélyszervezetnek az alapítóját, amelynek egyetlen és legfontosabb célja a franciaországi illegális migránsok önzetlen segítése volt.
Vágólapra másolva!

Egy hatalmas késsel végzett brutálisan a szervezet alapítójával az elefántcsontparti illegális migráns Joue-les-Tours-ban.

Huszonkétszer szúrta meg. Esélye sem volt túlélni a kegyetlen támadást.

A migráns az Utopia 56 nevű szervezet áltak bérelt épületben gyilkolta meg az egész országban ismert vállalkozót és jótékonykodót, Bertrand Louiset-t. A Monoprix áruházlánc igazgatója kifejezetten illlegális migránsokon próbált segíteni, szállást és ételt adott nekik. Rengeteg pénzt elköltött rájuk.

Joue-les-Tours: itt történt a gyilkosság Forrás:

Bertrand Louiset egyébként 20 éve aktívan segít a francia szegényeknek. Restos du coeur nevű, másik segélyszervezete az egyik legismertebb az országban. Hajléktalanok tízezreinek adott ingyen ennivalót.

A kegyetlen gyilkosság egész Franciaországot megdöbbentette. Egy olyan emberrel végzett hidegvérrel a fiatal afrikai migráns, aki egész életében a szegényeket, az utóbbi időszakban pedig az illegális migránsokat segítette.