Addig rugdoslak, míg ki nem pusztul belőled a gyerek - mondta a barátnőjének

Vágólapra másolva!
Agresszív SMS-ekkel bombázta, és rettegésben tartotta volt barátnőjét egy walesi férfi, csak azért, mert az távol akarta tartani őt gyerekeitől.
Vágólapra másolva!

A férfi és egykori élettársa 12 éve éltek „se veled, se nélküled” kapcsolatban, amelyből két gyerekük született, a nő pedig épp a harmadikat várja. A nő és a férfi az utóbbi két évben külön lakott, annak ellenére, hogy néha-néha együtt voltak. Amikor a nő megtudta, hogy gyereket vár,

közölte a férfival, hogy pszichés problémái miatt jobb lenne, ha egy ideig nem látogatná sem őt, sem a gyerekeit.

Ezt követően elszabadult a pokol. SMS-ekkel kezdte fenyegetni volt barátnőjét, akinek ezután egész nap egy perc nyugta sem lehetett. Többek között azt írta, hogy felrobbantja a BMW-jét, és betöri a lakásának ablakát – írta a Mirror.

– ez volt a legsúlyosabb fenyegetése.

Ezzel betelt a pohár, volt élettársa feljelentette őt. A férfit kihallgatták, ahol beismerte, hogy bűnös. Hozzátette, hogy nagyon szégyelli magát, de egyszerűen nem tudta fékezni a dühét, amikor volt párja kijelentette, hogy nem tartja őt alkalmasnak az apaszerepre.

A férfi ügyvédje elmondta, hogy a férfi többféle személyiségzavarral, például mániás depresszióval is küzd, 2015 óta pszichiátriai kezelés alatt áll. Az utóbbi időben egy újfajta gyógyszerrel kezelik, ami idegességet, agresszív kitöréseket okozhat. Ez részben felelős lehet a viselkedéséért, de nem foghatja egyértelműen erre.

Végül 12 hét letöltendő, és 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, továbbá 2 évre távol tartják családjától, és a per költségeit is fizetnie kell.