Milliókat költ plasztikai műtétekre a Michael Jackson-imitátor

Vágólapra másolva!
Leo Blanco, egy Michael Jackson-imitátor, rengeteget költ plasztikai műtétekre, hogy minél jobban hasonlítson az énekesre – írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

A 22 éves, argentin Leo Blancónak már 11 plasztikai műtétje volt azért, hogy minél jobban hasonlítson példaképére, Michael Jacksonra.

Elmondása szerint már gyerekkorában sem volt kibékülve külsejével.

"Sosem voltak barátaim, azt hittem, valami baj van velem, úgyhogy elkezdtem átalakítani a testemet: szőkítettem és elkezdtem edzőterembe járni, de így sem tudtam beilleszkedni. Ma már azt mondhatom, hogy olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek, nem azok, akikkel az iskola miatt egymásra vagyunk kényszerítve" – nyilatkozta a Mirrornak.

Elmondása szerint, ha az ember egyszer elkezdi a plasztikai műtéteket, nem tud leállni: kétszer volt fülplasztikai műtéte, három zsírleszívása, négyszer műtötték meg az orrát, az arccsontját pedig hialuronsavval és botoxszal emelték ki.

Eddig már 22 ezer fontot (több mint 8 millió forintot) költött a beavatkozásokra.

Leo Michael Jackson-imitátorként dolgozik Buenos Airesben, és még akar több beavatkozást is, hogy még jobban hasonlítson a popsztárra, akinek már gyerekkorában nagy rajongója lett.

"Michael Jackson számomra sokkal több egy előadónál. Állandóan őt néztem, hallgattam, együtt éreztem vele. Éreztem a lényét, magamba szívtam az előadásmódját, a művészi értékeit, és nagyon fájdalmas volt számomra, hogy nem úgy nézek ki, mint ő. Tésztaként tekintek magamra: valami, amit lehet formázni, amiről dönthetek, és nem kell megelégednem azzal az arccal, amit a sorstól kaptam" – mondta Leo.

Édesanyja bevallottan aggódik fia megszállottsága miatt.

– mondta a Mirrornak.