Egy repülőgépbe szeretett bele a német nő

repülő, szerelem, Michele Kobke
Vágólapra másolva!
Egyre gyakrabban választanak maguknak tárgyat férfi helyett bizonyos nők. Írtunk már korábban csillárral szerelmi viszonyban élő nőről, de akadt olyan is, aki saját diplomájához, vagy éppen a paplanjához akart feleségül menni. Most egy újabb furcsa történetről írt a The Sun, ugyanis egy német nő azt állítja, már öt éve kapcsolatban van egy repülőgéppel, akivel most már össze is házasodna. Ezt a jelenséget egyébként a pszichológusok objektofíliának hívják, ez a tárgyak iránt érzett szerelmi kötődés vagy szexuális vágy fogalma. 
Vágólapra másolva!

Michele Kobke állítja,

egy Boeing 737-800-as szíve választottja már öt éve, és a nő most éppen házasságot szeretne kötni élete szerelmével.

A repülőgépet nemes egyszerűséggel „Schatz”-nak nevezte el, ami németül annyit tesz: kincs.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Me and my lover #737 #boeing737lover #737lover #tegel #airport #aviation

Michèle Köbke (@airlover737) által megosztott bejegyzés,

A német nő azt mondta:

– nyilatkozta.

„2013 novemberének végén repültem először, és annyira megszerettem a repülőgépeket, annyira izgatott lettem, hogy folyamatosan repülőgépekről készült képeket, videókat néztem” – mesélte Michele, hogy kezdett érdeklődni a gépek iránt. Michele 2014. március 11-én a Tegeli repülőtéren volt, akkor látta meg szerelmét, a Boeing 737-800-as repülőgépet, és azóta is szerelmes belé.

– mondta a nő.

Elismerte, hogy kapcsolata igen költséges, hiszen csak akkor találkozhat szerelmével, ha egy ilyen típusú géppel utazik. „Amikor a repülőgép a hangárban van, vagy éppen a kifutópályán, akkor nem lehetek vele, így nincs sok időnk élvezni egymás társaságát.”

„Össze akarok házasodni a szerelmemmel, és együtt élni vele egy hangárban. Ez egy különleges szeretet, és nem árt senkinek.”

Egyébként Michele otthon Schatz kicsinyített másával, egy repülőgépmodellel alszik.

A család elfogadta már a nő döntését, hogy egy repülőgépet választott magának társául.