Pedofil-hálózatok után nyomozó FBI ügynököt gyanúsítanak pedofíliával

A pedofília nem szexuális aberráció, hanem mentális betegség (18+) pedofil gyerek bántalmazás
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
A gyermekek szexuális kizsákmányolási ügyeivel foglalkozó FBI ügyosztály egyik különleges ügynökét gyanúsítják többrendbeli pedofíliával több amerikai államban is - írja a WJGH.
Vágólapra másolva!

Az 51 éves FBI ügynök, Davis Harris ellen egy tinédzserlány tett feljelentést idén februárban, mert – a vádak szerint – az FBI ügynök a floridai St. George szigeten még egy 2019-es nyári vakációja alatt a nemi szervét mutogatta az akkor 14 éves kislánynak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Az ügyben a floridai Franklin megyei seriff, AJ Smith indította meg idén februárban a vizsgálatot, a serif a nyomozás lezárultával arról tájékoztatta az amerikai médiát, hogy Harris ellen letartóztatási parancsot adtak ki.

Smith seriff elmondta, hogy a szóbanforgó bűnügy felderítésében az amerikai Igazságügyi Minisztérium főfelügyelője is részt vesz, az elkövetett bűncselekmény jellege, a szövetségi nyomozóiroda érintettsége, az áldozatok, a szemtanúk és a gyanúsított lakhelye miatt.

A több hónapos nyomozás során begyűjtött bizonyítékok azt is felfedték, hogy az 51 éves Harris több alkalommal követett el kiskorúak (és felnőttek) sérelmére szexuális bűncselekményeket Louisiana és Texas területén is.

David Harrist gyerekek és felnőttek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekémnyek sorozatával vádolják Forrás: Franklin County Sheriff's Office

Harris lefoglalt elektronikus kommunikációs eszközein több olyan kijelentést is találtak a nyomozók, amelyben

Harris elismeri, hogy kifejezetten kiskorú lányokhoz vonzódik szexuálisan, valamint beismerte a St. George-szigeten elkövetett mutogatást is.

Harrist a louisianai Ascension Parish megyében tartóztatták le, és jelenleg egy állami börtönben várja tárgyalását óvadék lehetősége nélkül. Az elzárását elrendelő bíró szerint Harris nem védekezhet szabadlábon, mert az amerikai hadsereg katonai akadémiáján, a West Point-on végzett, és jelenleg ezredesi katonai rangban lévő vádlott a társadalomra veszélyes bűnöző.