Eltitkolja az iskola a gyermekek nemváltását Kaliforniában

lmbtq, szivárványos zászló
Vágólapra másolva!
A kaliforniai iskolában nemrég elindított Transition Closet program keretében a tanárok segítenek a diákoknak eltitkolni szüleik elől a genderfluiditásukat és az identitásuk megváltoztatását - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Az oaklandi Fremont High School oktatási intézményben egy program keretében segítenek eltitkolni a szülők elől a gyermekük transz identitását.

Már csak akkor jut a szülők tudomására a gyerekek új identitása amikor már túl késő (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A TheTransition Closet szervezet a Facebook-oldalán jelentette be az együttműködést a Fremont középiskolával. A posztban azt írják, hogy

Thomas Martin-Edwards, az oaklandi tankerület egyik spanyol tanára és a Queer Teacher Fellowship alapítója a következőket mondta:

– mondta egy TikTok-videóban az iskolában tanító egyik pedagógus.

A Transition Closet korábban arról is hozott nyilvánosságra videókat, hogy miként kell használni bizonyos személyes névmásokat, mint a "fae/faer", és segítséget nyújtottak abban is, hogyan lehet sztereotipikusan férfiasabban kinézni. Ehhez további segítséget nyújtottak azzal, hogy népszerűsítették a mellkötést, és elmagyarázzák, hogy kell csinálni.