Nyilvánosságra hozták a felvételt: ököllel ütöttek, köpdöstek társai egy diáklányt Zemplénben

verekedés az iskolában, iskolai erőszak, gyerekek verekednek, kiközösített gyerek
Vágólapra másolva!
Általános iskolás fiúk verték össze a buszon utazó lány társukat, a rémült gyermek megtámadását, szenvedését több felnőtt is szó nélkül nézte végig a buszon - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Kegyetlen zaklatási üggyel kellett szembesülnie a felvidéki Zemplénben egy édesanyának, akinek a lányát megtámadták egy helyközi járaton, miután hazafelé tartott az iskolából - írta a lap. Az eset a Göröginye és Homonna között közlekedő járaton történt.

Egy csapat diák körülvette az általános iskolás gyermeket, akit

többször ököllel fejen és arcon ütötték, miközben köpdösték, és folyamatosan szidalmazták.

Az áldozatnak a támadásról sikerült felvételt is készítenie a telefonjával:

Az édesanya a szlovák tv-nek továbbította a videókat, akik nyilvánosságra is hozták az említett felvételt, igaz nem teljes egészében – tudatta Daniel Dzobanik, az eperjesi rendőrség szóvivője.

A megtámadott kislány anyukája szerint a gyermekei már az iskola falai között elszenvedték a zaklatást.

A kisebbik gyermekét az osztálytársai ebéd közben leköpték.

Ami a legjobban feldühítette az anyát, hogy a buszon az eset ideje alatt felnőttek is utaztak, viszont egyikük sem tett semmit.

- mondta az asszony.

Az iskola igazgatója az ügyben azt mondta: "Iskolánkban a zaklatás minden jelét felelősséggel és teljes komolysággal kezeljük. Az iskolai környezet biztonságával foglalkozunk, együttműködve egy tanácsadó központtal, a rendőrséggel, a helyi kultúrházzal és a szülőkkel". Jana Némethová, azt azonban nem árulta el, hogy ebben az ügyben az iskola tett-e konkrét lépéseket.

A rendőrség garázdaság bűntette miatt folytat eljárást.

Címlapi képünk illusztráció!