Egy amerikai nő meztelenül rohangált az utcán, miután elrabolt egy gyereket

rendőrség, fotó, Brittany Hurtt
Vágólapra másolva!
Egy amerikai nő azzal sokkolta a férjét, hogy egy idegen 8 éves kislánnyal állított haza Indiana állambeli otthonukhoz, majd meztelenül elrohant a helyszínről. Végül a rendőröknek kellett megfékezniük - írja a DailyStar. 
Vágólapra másolva!

A 34 éves Brittany Hurtt Indiana államban, Austin-ban él férjével. A nő január 2-án elrabolt egy 8 éves kislányt egy helyi iskola játszóteréről. Elrablója azt mondta a kislánynak, hogy:

A rendőrség szerint a nő úgy jutott be az udvarra, hogy átmászott a kerítésen. Brittany a gyerekkel együtt hazament, ahol a férje várta, aki nem értette, hogy miért ül az anyósülésen egy ismeretlen kislány.

A férfi értesítette a rendőrséget, miközben a felesége levetkőzött és meztelenül elrohant egy szemeteszsákkal a kezében.

A rendőrök visszavitték a kislányt az iskolába, majd a nő után indultak, aki megütötte a rendőrautót és megpróbálta feltépni az ajtaját.

A rendőrök megbilincselték és beültették a rendőrautóba, közben a nő folyamatosan ellenállt, rugdosta a rendőrautó ablakát és sikoltozott.

Nem volt hajlandó felvenni a ruhákat, amiket a férje hozott neki. A nőt a sürgősségi osztályra vitték. Miközben egy hordágyon próbálták betolni a kórházba

rugdosta a rendőröket és azt mondta, hogy a számítógépek tanítják a gyerekeket és minden gyereknek meg kell halnia.

Brittany Hurtt Forrás: Austin Indiana Police Department

Az iskola vezetősége, ahonnan a kislányt elrabolták, azt nyilatkozta, hogy felülvizsgálják majd a játszótereiket és magasabb kerítéssel fogják körbevenni. A nő ellen többek között emberrablás, nyilvános meztelenkedés és közszeméremsértés miatt emeltek vádat.