Sokkoló: métereken keresztül vonszolt magával egy férfit a vonat egy indiai állomáson - videó

Vágólapra másolva!
Elképesztő videó jelent meg arról, hogy egy férfi majdnem mozgó vonat alá esett egy kelet-indiai vasútállomáson, amikor megpróbált arra felszállni, ám szerencséjére a közelben állók megmentették ettől.
Vágólapra másolva!

India szövetségi Vasúti Minisztériuma tette közzé azt a biztonsági kamera készítette felvételet, melyen egy szerencsétlenül járt férfi kevés híján egy szerelvény és a peron közé esik a kelet-indiai Bihár állam egyik vasútállomásán.

Vélhetően a vonat épp elhagyni készült az állomást, mert a biztonsági kamera rögzített képsoron azt látni, hogy egy felszálló férfit az egyik vagon oldalán a vonat húz magával. Az utasnak alighanem a ruhája akadt be valamilyen alkatrészbe, vagy megbotlott a felszálláskor, és így rántotta magával őt a szerelvény. Nem sokon múlott, hogy a férfi bezuhanjon a peron és a szerelvény közé.

A videón látható, ahogy egy közelben álló odaugrik, és elrántja a szerelvénytől a pórul járt utast. A megmentő a vasúti biztonsági szolgálat tagja, akciója közben maga is a földre került. A felvételen látható, hogy utána többen is a segítségükre sietnek, a vonat pedig fékez, majd megáll.