András herceg retteg III. Károly királytól: attól fél, hajléktalan lesz

András herceg
(FILES) In this file photo taken on November 03, 2019, Britain's Prince Andrew, Duke of York arrives for the ASEAN Business and Investment Summit in Bangkok on November 3, 2019. - Britain's Prince Andrew has said he does not remember meeting Virginia Roberts, one of disgraced US financier Jeffrey Epstein's alleged victims, who claims she was forced to have sex with the royal. But Andrew admitted in an interview with the BBC due to be broadcast on November 16, 2019, that his decision to remain friends with Epstein after he was convicted of soliciting prostitution from a minor was a serious error of judgement. (Photo by Lillian SUWANRUMPHA / AFP)
Vágólapra másolva!
András herceg nagyon dühös, mert lehet, hogy el kell hagynia 30 millió fontos windsori kastélyát, miután Károly király kevesebb jövedelmet ad neki. A kegyvesztett herceg a barátainak beszélt arról hogy többé nem engedheti meg magának a Royal Lodge fenntartását - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

A 30 szobás kastély három mérföldnyi távolságra van a néhai királynő egykori lakhelyétől, a Windsori kastélytól és a hírek szerint ráférne egy alapos renoválás. Fiának, Andrásnak, aki eddig a kastélyban élt, erre most nincs pénze. Sőt, még arra sem, hogy fenntartsa a hatalmas épületet, mivel távoznia kellett a királyi családban "betöltött szerepéből".

Alig van bevétele, bátyja kegyelméből él, abból, amit III. Károly király ad neki.

András herceget azzal vádolták meg, szexuálisan zaklatott egy kamaszlányt és Jeffrey Epstein jó barátjaként az elítélt szexuális ragadozó több orgiáján is részt vett.

András herceg Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha

II. Erzsébet királynő kérte meg, hogy adja vissza a tisztségeit, a kastélyban viszont maradhatott. Most a bátyján múlik, hajléktalan lesz-e a herceg. A lap szerint "a család tagjai szigorúbb költségvetésre számítanak Károlytól. Andrásnak a családtól kapott pénzen kívül csak a haditengerészeti nyugdíja van. Abból pedig valószínűleg nem futja fényűző életre..."