Holtan találták meg egy erdőben a hónapok óta eltűnt brit csecsemőt

police missing Horizontal POLICE SEARCH
Lancashire police officers look out over the River Wyre, near St Michael's on Wyre, near Preston, north west England on February 6, 2023, as the search for missing Nicola Bulley continues. - Specialist divers were on Monday scouring a river bed for traces of a missing woman, more than a week after she appeared to "vanish into thin air" leaving her phone still dialled into a work conference call at an isolated rural spot. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A brit rendőrség már közel két hónapja kereste azt az eltűnt csecsemőt, akit most holtan találtak meg egy erdőben. A gyermek szüleit nemrég tartóztatták le emberölés gyanújával.
Vágólapra másolva!

Korábban beszámoltunk róla, hogy eltűnt egy nő az újszülött babájával és az élettársával, miután egy égő kocsit az autópályán hagytak a manchesteri Bolton közelében.

Feltételezések szerint

az anya pár nappal az eltűnésük előtt szülhette meg gyermekét a kocsiban.

Mindent megtettek, hogy megpróbálják elrejteni a szülés nyomait, és hogy elkerüljék az alapvető orvosi ellátást, mivel, mint kiderült a férfi büntetett előéletű. Korábban 20 évre börtönbe zárták, mielőtt 2010-ben visszatoloncolták volna az Egyesült Királyságba, ahol fel kellett volna iratkoznia a szexuális bűnözők nyilvántartásába.

14 éves korában Floridában megerőszakolt és megvert egy húszéves nőt.

A pár hétfőn találták meg annak ellenére, hogy mindent megtettek, hogy elrejtőzzenek, csak készpénzzel fizettek, taxival közlekedtek, kerülték a köztéri kamerákat, elhagyott helyeken, sátorban aludtak. A dél-angliai Brightonban fogták el őket hétfőn, Súlyos gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával tartóztatták le őket, azt azonaban nem voltak hajlandók megmondani, hol van a baba.

Az újszülött keresésben már egy 200 fős csapat vett részt, mígnem végül megtalálták a holttestét Brighton egy erdős részén, közel ahhoz a helyhez, ahol a házaspárt letartóztatták - írja a Sky News.

Hosszú keresés után kerültek elő a gyermek maradványai.

A város Moulsecoomb körzetében található Wild Park szerdán azon területek között volt, amelyeket átkutattak, de a rendőrök az aljnövényzetet és a tavakat fésülték csak át. A rendőrség drónokat, keresőkutyákat, hőkamerákat és helikoptert is bevetett a keresés során.

Címlapi képünk illusztráció!