Egy afgán migráns megerőszakolt egy lengyel férfit Münchenben

Hamburg, Jungfernstieg metro
Policemen step down stairs of the blocked Jungfernstieg subway station in Hamburg, northern Germany, on April 12, 2018, after a stabbing. A man from Niger stabbed to death his German ex-wife and their one-year-old daughter in a brutal attack in the busy station, police said. / AFP PHOTO / dpa / Bodo Marks / Germany OUT
Vágólapra másolva!
Elképesztő eset látott napvilágot Németországban. Szombaton Münchenben Max-Weber-Platz metróállomáson nemi erőszakot követett el egy 20 éves afgán migráns egy 18 éves lengyel férfin. Az eset után a migráns kirabolta áldozatát.
Vágólapra másolva!

Németországban egy 20 éves afgán migránst letartóztattak, miután szombaton éjjel a mücheni Max-Weber-Platz metrólállomáson megerőszakolt egy 18 éves lengyel férfit.

A mücheni metróállomáson történt az elképesztő eset. Az afgán férfi durván megerőszakolta a lengyel áldozatát Forrás: AFP/Bodo Marks

A támadó a metró peronján szólította le az erősen ittas áldozatát, majd erőszakot követett el rajta, amely mintegy 40 percig tarthatott a biztonsági kamerák felvétele szerint.

A müncheni rendőrség jelentéséből az derül ki, hogy az elkövető kihasználta, hogy áldozata nem tudott ellenállni, és ennek okán hosszú szexuális erőszaknak vetette alá - írja a Bild.

A meghökkentő eset után a migráns ellopta áldozata mobiltelefonját és a pénztárcáját , majd elmenekült a helyszínről. A lengyel férfi másnap feljelentést tett a helyi rendőrségen, és a telefonján lévő geolokációs nyomkövető segítségével a hatóságok megtalálták a Münchenben élő gyanúsított tartózkodási helyét.

A 20 éves afgán állampolgárt nemi erőszak gyanújával letartóztatták, és az előzetes bírósági meghallgatás előtt a müncheni rendőrség fogdájába szállították.

Elrendelték a férfi előzetes letartóztatását.