Hihetetlen ok miatt szakították félbe egy férfi temetését

Vágólapra másolva!
Egy 23 éve férfi temetését tartották Londoni templomban. Amikor a pap megérkezett a Londoni Oratory Római Katolikus Templomba, rögtön érezte, hogy valami nincsen rendben. Nem sokkal később félbeszakították a temetést és mindenkit hazaküldtek.
Vágólapra másolva!

Rupert McHardy atya az istentisztelet és a prédikáció megtartására érkezett a temetésre. Amint megérkezett érezte, hogy valami nincs rendben. Volt lovas halottaskocsi, két luxus veteránautó, cilinderes férfiak és egy teljes kórus, a templom pedig tele volt a férfi képeivel. 

Rupert atya ezek után döbbenten vette észre, hogy a kirakott koporsóban nincsen holttest.

 Később kiderült, hogy a temetés csak egy morbid átverés, a gyászolók pedig mind színészek – írja a Ripost a Daily Star alapján. 

A temetést egy 23 éves férfinak szervezték, aki egy szilveszteri buli után eltűnt egy gát közelében. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi történt vele, nem találták meg a holttestet, így az sem biztos, hogy meghalt. 

Az atya elmondta, hogy miután kiderült, nem is igazi temetésről van szó, mindenkit hazaküldtek, a gyászolók pedig állítólag boldogan mentek le a templomból. 

Az Origo korábban megírta, hogy egy család becsempészett egy holttestet az egyik hajdú-bihari temetőbe, és titokban eltemették. Egy brooklyni templomban egy véres videó forgatása okozott felháborodást