Kelly Brook nyerte a mellversenyt

Vágólapra másolva!
Egy fehérneműcég felmérése szerint Kelly Brook a legszebb - természetes - mellekkel rendelkező híresség, aki olyan neveket utasított maga mögé, mint Rachel Stevens, Judy Finnegan vagy éppen Angelina Jolie.
Vágólapra másolva!

Kelly Brook, a modellből lett színésznő, aki jelenleg Billy Zane színész és producer párja, nemrégiben azt nyilatkozta egy bulvármagazinnak, egy ideje bizony elege van már abból, hogy csak a külseje alapján ítélik meg. "Szinte biztos vagyok benne, hogy a filmes karrieremet is jórészt csak a melleimnek köszönhetem" - mondta. Így talán nem is örül a hírnek annyira, hogy a Fayreform fehérneműcég legutóbbi szavazásán - ahol is több mint ezer embert kérdeztek meg - kiderült, hogy Kelly rendelkezik a legszebb mellekkel.

A legszebb mellű hírességek listáján csak olyan nevek szerepelhettek, akik természetes idomokkal rendelkeznek, és a Fayreform által megkérdezett emberek szerint ezen a listán csakis Kelly Brook állhat az első helyen. A híres modell-színésznő a szavazatok 24 százalékát zsebelte be, hat százalékkal többet, mint a második helyen végzett Charlotte Church. A harmadik legszebb keblekkel rendelkező hölgy Abi Titmuss lett, őt pedig a szavazatok 12 százalékával a brit Big Brother egyik sztárja, Makosi követte. Megdöbbentő módon csak az ötödik helyre jutott be Angelina Jolie, és őt még olyan hírességek követték, mint Denise Van Outen, Rachel Stevens, Judy Finnegan, Lorraine Kelly és Cherie Blair.