Shakira nem akar nyilvánosan meztelenkedni

Vágólapra másolva!
Bár a kolumbiai popsztár utóbbi klipjeiben egyre többet mutat meg magából, nemrégiben azt nyilatkozta, hogy van egy határ, amit sosem lépne át. Ennek két oka is van: Shakira állítólag  szégyenlős, ráadásul az édesanyja is megtiltotta neki a meztelenkedést.
Vágólapra másolva!

Shakira saját elmondása szerint sosem fog többet mutatni magából, mint amennyit eddig láthattunk. Amikor először ért el komolyabb sikereket, a kolumbiai énekes anyja óva intette attól, hogy nyilvánosan meztelenkedjen, mert úgy gondolta, ruhában is komoly sikereket lehet elérni, és nem éri szégyen a családot.

"Ezt a parancsot azóta is betartom" - mesélte Shakira, aki azonban nemcsak édesanyja miatt határozta el, hogy nem áll be a meztelenkedő hírességek sorába. "Én egyszerűen szégyenlős vagyok, még a hasamat is nehéz mutogatni. Az a nő, akit a tévében látnak, tökéletesen megmutatja a művészi oldalamat, de a magánéletben egyáltalán nem ilyen vagyok. Hihetetlenül gátlásos tudok lenni, és be kell vallanom, néha irigylem is azokat, akik fesztelenül dobják le a ruháikat a kamerák előtt, ha a művészet úgy kívánja. Én erre képtelen lennék, az egész ellenkezik a természetemmel. És ez így jól is van, pont annyi dolgot takarok el magamból, amennyit az anyukám is megkívánt tőlem."

A szégyenlős énekesnő legutóbbi klipjében igazi vampként tűnt fel, és forró erotikus táncával a slágerlisták előkelő helyeire küzdötte föl magát. Shakira szerint ez volt a legtöbb, amit a férfiak láthattak belőle, és reményei szerint ez így is marad egy jó ideig.