Denise Richards a legszexisebb anyuka

Vágólapra másolva!
Az In Touch magazin felmérése szerint a volt Bond-lány, Charlie Sheen felesége, Denise Richards lett a legszexisebb híres anyuka. A nagy esélyesnek tartott Angelina Jolie csak a harmadik helyre futott be a szavazatok szerint.
Vágólapra másolva!

Az olvasók és a magazin szerint is Denise Richards érdemelte ki a megtisztelő címet, mivel ő nemcsak fiatalabb korában vett le minden férfit a lábáról, hanem anyaként is megdobogtatja a szíveket. Denise ráadásul még a nyuszis magazinban is felfedte bájait, ahol természetes szépségével bebizonyította, hogy szilikon nélkül is lehet bombázó egy anyuka. Az In Touch listáján Reese Witherspoon szerezte meg a második helyet, aki még a szülés után is ugyanolyan fiatal diáklánynak látszik, mint a Dr. Szöszi-ben. Angelina Jolie bronzérmes lett, pedig sokak szerint ő volt a legesélyesebb.

A dobogósok után Kate Hudson következik, aki anyaként is megőrizte vékony alakját, ötödikként pedig az ismét karcsú Britney Spears futott be. Őt követi Kelly Ripa, majd az elképesztő gyorsasággal újra modell alakot öltő Heidi Klum. Nyolcadik helyen végzett a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox, az utolsó előtti helyen pedig a bájos Gwyneth Paltrow áll, akit nemrégiben az Estée Lauder reklámjaiba szerződtettek. Végül, de nem utolsósorban Sarah Jessica Parkert köszönthetjük a listán, aki időtlen szépségével győzte meg az olvasókat arról, hogy anyaként is lehet valaki olyan, mint egy szexis szingli New Yorkban.