Uma Thurman újra férjhez megy

Vágólapra másolva!
Uma túltette magát tavaly augusztusban történt válásán, ismét készen áll a házasságra, és elfogadta új barátja, Andre Balazs lánykérését. A hírt még nem erősítették meg hivatalosan, de az ismerősök szerint az esküvőre már jövő tavasszal sor kerülhet.
Vágólapra másolva!

Uma Thurman a pletykák szerint ismét férjhez megy. A 35 éves színésznő már hónapok óta randevúzik a 48 éves magyar származású szállodatulajdonossal, Andre Balazzsal, aki állítólag nemrégiben megkérte a kezét. A hírt a színésznő egyik közeli ismerőse osztotta meg egy bulvárlappal, aki szerint Uma az utóbbi időben egyre jobban érzi magát, és volt férjével, Ethan Hawke-kal is rendezte kapcsolatát, két közös gyermeküket gyakran közösen viszik szórakozni.

Forrás: Red Dot

Uma és Andre



Uma nemrégiben Oprah Winfrey show-jában beszélt a tavaly nyáron történt válásáról: "Ha mást hibáztatsz, attól nem oldódnak meg a dolgok. Hiszen két gyermekem van, és az a legfontosabb, hogy nekik mindenük meglegyen és ne érezzék magukat apa és anya nélkül. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, de szerencsére feltűnt Andre Balazs, aki éppen a legnagyobb káoszban talált rám. Végig mellettem állt, és kitartott akkor is, amikor nagyon nehéz volt számomra az élet. Hálás vagyok neki ezért, ő egy nagyszerű férfi, akinek sokat köszönhetek."