Újabb kisfiúval gyarapodott a Beckham család

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham vasárnap világra hozta harmadik gyermekét. A világ talán leghíresebb focistájának a felesége ezúttal is egy kisfiúval ajándékozta meg a párját. Az első jelentések szerint a csöppség és az édesanyja is remek egészségnek örvend.
Vágólapra másolva!

A Spice Girls tagjaként híressé vált énekesnő néhány hete még azt állította, hogy a két fiú után rövidesen megszülethet a házaspár első lánya, ám mint kiderült, ezek a hírek nem igazolódtak be.

Victoria azonban betartotta ígéretét, és valóban Spanyolországba szülte meg a Cruz nevű gyermekét. A névválasztás arra utal, hogy a kezdeti fenntartások után az énekesnő egyre jobban kezdi megszeretni új otthonát. A házaspár várhatóan napokon belül hazaviheti a csöppséget.

Sokáig úgy tűnt, hogy az 5 éves Brooklynnak és a 2 éves Romeónak nem lesz kistestvére. A tavalyi évben olyan hírek jelentek meg ugyanis a sajtóban, hogy David megcsalta a feleségét, és emiatt romokban hever a házasságuk. Az érintettek azonban cáfolták a híreket, és beperelték a cikkeket megjelentető lapokat.