Britney: kettes számú baba

Vágólapra másolva!
Már több hete suttogja a sajtó, hogy Britney Spears második gyermekét várja, de az énekesnő eddig nem erősítette meg hivatalosan a pletykákat. Most azonban már látni is lehet gömbölyödő pocakját, így a sztár rövid közleményben tudatta, hogy ismét várandós.
Vágólapra másolva!

Alig hét hónapja annak, hogy Britney első babája, Sean Preston napvilágot látott, és úgy tűnik, nem tétlenkedett otthon az énekesnő és férje, gyorsan gondoskodtak az utánpótlásról is. Bár eleinte szó sem volt második babáról, hiszen a popsztár azt nyilatkozta, hogy vissza szeretne térni a színpadra, most mégis borulni látszik a terv. A 24 éves énekesnő az utóbbi hetekben megint hízni kezdett, és bár eleinte plusz kilóit a sikertelen fogyókúrával (és a "nem koplalok a gyerekem érdekében" sztárjelszóval) magyarázták, néhány leleményes újságíró gyanút fogott. Már márciusban megjelentek az első cikkek arról, hogy Kevin Federline felesége megint babát vár, és erre annyira ráharapott mindenki, hogy tényként kezelték a híreket, holott Britney nem erősítette meg hivatalosan ezt a bejelentést.

A sajtó nyomására aztán mégis csak terhes "lett", illetve nem titkolhatta tovább áldott állapotát. A Us Weekly internetes oldalán több kép is megjelent az énekesnőről, aki a Las Vegas-i Caesar's Palace kaszinó medencéjében áztatta magát, és láthatóan kerekedő pocival élvezte az édes életet. Ezt már nem lehet félreérteni, mindenki számára világos lett, hogy Britney nem a reggeli után fújódott fel, hanem valóban babát vár. Nem sokkal a magazin leleplező képei után a popsztár szóvivője megerősítette a hírt, az énekesnő családja valóban egy újabb kis jövevénnyel gyarapszik. Többet ugyan nem voltak hajlandóak elárulni, így azt sem lehet tudni, hogy pontosan hányadik hónapban jár a pophercercegnő, de a látható pocak arra enged következtetni, hogy Sean Preston születése után nem sokkal már megfogant a legújabb családtag.

Igaz, az utóbbi hónapokban kiderült, hogy Kevin nem annyira jó az apaszerepben, gyakran menekül el otthonról, és Britney is magára haragította a közvéleményt, sőt, a gyámügyi hivatalt is, amiért gyermekével ölében vezetett, ráadásul túl gyorsan. Mindezek ellenére Federline-ék mégis vállalnak még egy közös babát. Az év elején még arról olvashattunk, hogy kapcsolatuk romokban hever, úgy tűnik ennek a krízisnek is vége. Kevin nemrég azt nyilatkozta az egyik tinimagazinnak, hogy örökké kitart felesége mellett. "Britney és én hiszünk az örök szerelemben, és elutasítjuk a válás gondolatát. Még ha vannak is problémák, akkor is a végsőkig együtt maradunk, mert nagyon szeretjük egymást és gyermekünket is. Soha nem fogok elválni a feleségemtől."