Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Victoria Beckham szexis tetoválása

Vágólapra másolva!
David Beckham felesége megint kiharcolta, hogy róla írjanak az újságok. Most éppen egy tetoválással próbálta felhívni magára a figyelmet. "Május 8." - ezt íratta csuklójára Victoria, ugyanis pontosan ezen a napon csábította ágyába először a férje 1997-ben.
Vágólapra másolva!

A történet egyetlen érdekessége az, hogy most nem Victoria emlékezett meg először az évfordulóról, hanem éppen David juttatta eszébe szerelmük első nagy pillanatát. Általában a pasik az ilyen dolgokat hajlamosak elfelejteni, de a sztárfocista nem erősíti a szabályt, sőt, a párizsi Ritz Hotelbe vitte el feleségét egy romantikus hétvégére, hogy méltó módon emlékezzenek meg az első szeretkezésükről.

Az ex-Spice Girl először nem is tudta mire vélni a dolgot, mivel a dátumra nem emlékezett, aztán vacsora közben férje világosította fel arról, hogy bizony 9 évvel ezelőtt éppen május 8-án töltötték el együtt első közös éjszakájukat.

Ezek után Victoriát rendesen bántotta a lelkiismeret, és egy tetoválással próbálta enyhíteni bűntudatát. A háromgyermekes Beckham anyukának egyébként már van egy "DB" monogram a karján, amelyet évekkel ezelőtt csináltatott, és azóta is büszkén mutogatja nyilvános megjelenésekor. Mostani tetoválását is Louis Molloy készítette, aki a Beckham házaspár összes tetkóját tervezte és pingálta, többek közt a David vállán található Michelangelo stílusú híres remekművet is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről