Drágán árulja magát Paris Hilton

Vágólapra másolva!
Paris Hilton már most közhírré tette: bárkivel hajlandó együtt bulizni újévkor - feltéve ha megfizetik. Az amerikai énekes-színésznő szilveszteri ára: százezer dollár.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai énekes-színésznő bárkivel hajlandó együtt tölteni a szilveszterét: annak, aki szeretné meghívni az újévi partijára a szőke örökösnőt, mindössze annyit kell tennie, hogy kifizet neki százezer dollárt, fizeti a költségeit és biztosít számára egy magánrepülőt.

"Ki nem akarna Paris Hiltonnal bulizni? Ő arról híres, hogy a legexkluzívabb partikra hívják meg, ráadásul mindig féktelenül viselkedik" - mondta az egyik hollywoodi újságíró. - "Ráadásul hajlamos arra, hogy mindenhol valami jó kis botrányt csináljon, és nem ismerek olyan embert, aki ne lenne kíváncsi arra, ahogy Paris leégeti magát."

Nem Paris Hilton az egyetlen, aki így kívánja kiegészíteni a napi zsebpénzét: a Baywatch egykori szépsége, Carmen Electra Playboy-modell is kész bárkivel együtt bulizni. Ő ráadásul sokkal kevesebbe kerül, mint Hilton, mindössze ötvenezer dollárt kér azért, hogy a háziasszonya legyen egy szilveszteri partinak. Sőt, még a repülőjegyét sem kell külön kifizetni.