Tom Cruise-t utálják a nők

Vágólapra másolva!
Tom Cruise már egyáltalán nem vonzó - ezt állítja legalábbis annak a stúdióvezetőnek a felesége, aki emiatt 14 év után szerződést bontott az amerikai színésszel.
Vágólapra másolva!

"Tom Cruise már egyáltalán nem vonzó, és nemcsak a feleségem gondolja így, hanem a nők mindenütt" - állította egy interjúban a Viacom produkciós cég feje, Sumner Redstone. - "Ez pedig természetesen hatott rám, bár az üzleti döntéseket én hoztam meg. De hát ki akar egy olyan színésszel együtt dolgozni, akitől egyszerűen undorodnak az emberek?"

A Vanity Fair magazinnak adott interjúban a 83 éves üzletember elárulta, akkor döntött úgy, hogy megválik a Mission Impossible című filmtrilógia főszereplőjétől, amikor a felesége, Paula egyre kevésbé találta elfogadhatónak Cruise viselkedését.

"Paula, és az össze többi nő nem beszélt másról, csak hogy mennyire ostobán viselkedett Cruise. Ez pedig elgondolkodtatott: valóban szüksége van a cégemnek egy olyan emberre, aki folyamatosan bolondot csinál magából" - nyilatkozta Redstone. - "Nem is tudom, mikor döntöttem úgy, hogy szerződést bontok vele. Mindig tudott valami rosszabbat mutatni, még akkor is, amikor már azt hittem, nem süllyedhet mélyebbre."

Redstone szerint Cruise extravagáns és sokakat megbotránkoztató viselkedése az oka annak is, hogy a Mission Impossible harmadik része hatalmasat bukott a mozikban. "Ez volt a legjobb film a három közül, de Tom viselkedése egyszerűen elriasztotta a nézőket. A hülyeségei milliókba kerültek, így érthető, hogy megváltunk tőle" - mondta az üzletember az interjúban.