Félmillióért sem vetkőzik Nelly Furtado

Vágólapra másolva!
Visszautasította az egyik legnevesebb férfimagazin félmillió dolláros ajánlatát Nelly Furtado énekesnő - nem akarja ugyanis, hogy jövőbeni szeretői idő előtt lássák a testét.
Vágólapra másolva!

Visszautasította az egyik legnevesebb amerikai férfimagazin ajánlatát Nelly Furtado kanadai születésű énekesnő: félmillió dollárt kapott volna azért, ha hajlandó levetkőzni és megmutatni a bájait az újság lapjain.

"Először nagyon szerettem volna levetkőzni a Playboynak, hiszen ez igazi megtiszteltetés minden nő számára, hogy egy ilyen neves magazin kéri fel egy fotózásra." - nyilatkozta az énekesnő. - "De igazából szeretnék valamit megőrizni a jövőbeni szeretőim számára. Azt szeretném, ha lenne valami, ami csak a hálószobám falain belül látszódik. Egyáltalán nem tartom jó dolognak, hogy akivel esetleg randevúzok, nem álmodozik rólam, hanem csak kinyit egy újságot, és kész."

Furtado azt is hozzátette, hogy ennek az ajánlatnak a visszautasítása nem jelenti azt, hogy soha nem vetkőzik majd le a nyilvánosság előtt. "Ha valaki popsztár, akkor nap mint nap kaphat hasonló ajánlatokat. Az emberek mindig szeretnének meztelenül látni" - mondta Nelly az MTV-nek adott interjúban.