George Clooney már nem keresi az igazit

Vágólapra másolva!
A Sziriana sztárja bevallotta, hogy inkább marad egyelőre a filmezésnél, mert a nőkkel való kapcsolata teljesen reménytelen. George Clooney szerint a jóképűség semmire sem elég, ha meg is akarunk tartani egy nőt.
Vágólapra másolva!

Bár Clooney többször nyilatkozta már, hogy mindenképpen szeretne családot alapítani a közeljövőben, most elismerte, hogy egyelőre reménytelennek tűnik a párválasztás. Renée Zellweger és Lisa Snowdon után a színész már nem bízik abban, hogy meg is tudna tartani egy nőt. "Nem én leszek az, aki a harmonikus életről ír majd könyvet" - nyilatkozta a The Sun magazinnak. "Eddig minden kapcsolatom tönkrement, és azt hiszem, ez leginkább az én hibám. Nagyon szeretnék már boldogan élni valakivel, de be kell látnom, hogy képtelen vagyok erre."

Clooney szerint az, hogy valaki sármos, vagy jóképű, csak a hódításnál segíthet. Egy nőt megtartani viszont már sokkal nagyobb feladat. "Ezt biztosan tudom, hiszen nekem sem sikerült" - tette hozzá. Mivel idén három kategóriában is jelölték őt Oscar-díjra, a színész most egyelőre jobbnak látja, ha inkább a filemzéssel foglalkozik, hiszen itt legalább sikereket tud elérni. A szerelem tehát még várat magára, a színész már nem keresi az igazit. Talán majd pont így fogja megtalálni.