Vágólapra másolva!
Az amerikai sikersorozat kreatívjai képtelenek leállni, most éppen azt tervezik, hogy egy Született feleségek parfümöt dobnak piacra, amelynek segítségével a rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenceikhez.
Vágólapra másolva!

Kérdés persze, hogy vajon milyen is egy született feleség illata? Mivel még nem a szagos tévék korát éljük, igen nehéz elképzelni, hogy kedvenc karakterünk milyen illatot visel, miközben gyermeket nevel, a kertésszel hempereg vagy éppen sötét titkok után nyomoz a kertvárosban. Elképzelésünk sincs, hogy virágillat vagy valami pacsuli parfüm, esetleg az otthoni fertőtlenítő szagát idéző olcsó kölni lesz-e a megfelelő választás, de a sorozat producerei szerint nem kell majd csalódnunk.

Bruce Gersh, az ABC Entertainment munkatársa, aki kezdetektől fogva segített a sorozat elkészítésében, azt nyilatkozta, hogy a Született feleségek parfüm várhatóan nagy siker lesz. "Ez az illat világszerte közelebb hozza majd a rajongókat kedvenc sztárjaikhoz. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogják ezt az ötletet."

Forrás: Red Dot

Arról még Gersh sem tudott mit mondani, hogy vajon milyen egy sorozat illata, de azt biztos, hogy az ABC nem akarja a véletlenre bízni a dolgot. A parfümöt a Coty fogja elkészíteni, amely olyan nagy nevekkel dolgozott együtt az utóbbi években, mint Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker vagy éppen Calvin Klein. Ezek a márkák mind komoly sikert futottak be világszerte, a Született feleségek producerei ezért úgy gondolják, most sem lesz majd másképp.

Már csak az a kérdés, hogy Eva Longoria népszerűsítheti-e majd saját sorozatának új illatát (ami várhatóan idén ősszel kerül majd a boltok polcaira), mivel nemrégiben írt alá egy több milliós szerződést a L'Oréallal, és éppen legújabb illatuk reklámarcaként jelenik majd meg a közeljövőben.