Janet Jackson beteges fogyása

Vágólapra másolva!
A szebb napokat is megélt popsztár az utóbbi időben egyáltalán nem találja a helyét, télen komoly súlyfelesleget szedett magára, most pedig nagyon kemény fogyókúrába kezdett, amely közeli ismerősei szerint már anorexiával fenyegeti.
Vágólapra másolva!

Elég végletes életet él Janet Jackson, aki nemrég még közel 15 kilós súlyfelesleggel küszködött. A depresszióval küzdő popdíva végigfalta az egész telet, majd amikor 20 Years Old című új albumának elkészítésekor a kiadója ráparancsolt, hogy fogyjon le, még jobban összeomlott. A hírek szerint egy filmszerepet is ajánlottak neki, barátjával, Jermaine Duprival közösen, így az énekesnő igen kemény fogyókúrába kezdett az utóbbi hetekben. Ez azonban elég rosszul sült el, a gyorsdiéta ugyanis lassan már anorexiába kezd átcsapni, néhány forrás szerint Janet betegesen fogyni kezdett, és komoly étkezési zavarok jelentkeztek nála.

Az énekesnő szóvivője elismerte, hogy a popsztár keményen diétázik, de állítása szerint csak arról van szó, hogy szeretné visszanyerni régi alakját. "Keményen edz, és komoly fogyókúrába kezdett, de nincs semmi baja, orvosai is felügyelik. Valóban kapott egy filmszerepre ajánlatot, és nagyon szeretné kipróbálni magát ezen a területen is. A szerződéshez azonban nem feltétel, hogy leadja kilóit. Janet szabad akaratából döntött úgy, hogy megszabadul súlyfeleslegétől. Már csak azért is, mert új lemeze bemutatásakor szeretne csúcsformában lenni, és ebben mindenki csak támogatja."