Naomi Campbell rongyrázó születésnapja

Vágólapra másolva!
Ma van Naomi Campbell születésnapja, ezért a topmodell egy háromnapos bulival igyekszik méltón megünnepelni saját magát. Barátja, a milliárdos playboy, Badr Jafar is segédkezik neki ebben egy 1,8 millió dolláros parti megszervezésével.
Vágólapra másolva!

Tegnap kezdődött és egészen holnap estig tart Naomi Campbell születésnapi bulija, amelyet Dubajban tart a topmodell. Barátja, Badr Jafar segített megtervezni az év egyik leghosszabb és legcsillogóbb partiját, amely 1,8 millió dollárba kerül. Egy hétcsillagos szállodában került sor a nagy összejövetelre, ahová Eva Herzigova és Linda Evangelista is hivatalos volt. David Beckham is meghívást kapott, de a híres focista inkább saját buliján vesz részt, ahol méltó körülmények között búcsúznak el egymástól feleségével a foci-vb előtt. Naomi igyekezett emlékezetes hétvégét összehozni 36. évének köszöntésére, a többnapos rendezvény tematikusan épül fel, így minden nap saját címet is kapott. Tegnap az "All White" címen futó partira került sor, ahol minden vendég hófehér ruhakölteményekben pompázott, ma a "Hip-Hop" napja van, míg holnap a "Brazil" stílus uralkodik el az egész szállodán.

A topmodell és dúsgazdag barátja nem fukarkodott a buli szervezésekor, a szálloda mind a 18 emeletét kibérelték, így a vendégek az egész épületben azt csinálnak, amit akarnak, és a személyzet is 24 órában a hírességek rendelkezésére áll. Campbell és Jafar nyolc hónapja találkozgatnak egymással, és a hírek szerint a gazdag playboy egy hatalmas gyémánttal lepte meg a modellt, ezzel jelképezve szerelmét. A születésnapi hétvégének költségeibe is beszállt a gavallér szerető, így a 36 éves Naomi igazán elégedett lehet idei évfordulójával, úgy tűnik, élete megint sínen van.