Vágólapra másolva!
A szőke énekesnőnek nemcsak az őt érő támadásokból lett egyszer és mindenkorra elege, de társából, Kevinből is. A rajongók legnagyobb örömére úgy tűnik, most végre megszabadul férjétől.
Vágólapra másolva!

Az már régóta rendszeresen téma, hogy Britney Spears és Kevin Federline "nehéz napokat él át" és házasságuk "komoly problémákkal küzd", most azonban eljött az a pillanat, hogy még Britney szóvivője sem cáfolja (bár nem is erősíti meg) a szakításról szóló híreket. A pár húsz hónapja él házasságban, első gyermekük, Sean Preston nyolc hónapos, a másodikat pedig októberre várják. Egyes magazinok állítása szerint annyira megromlott Britney és férje között a viszony, hogy nem is laknak együtt, pontosabban Spears egyszerűen leköltöztette rendetlenkedő hitvesét közös kaliforniai házuk alagsorába.

Az énekesnő leghűségesebb rajongói a kapcsolat kezdete óta azért harcoltak, hogy Spears ne házasodjon össze Kevinnel. Ezután a válás mellett kardoskodtak, hiszen a férfit ingyenélőnek és mihaszna fráternek tartják, akinek se munkája (szerepelt néhány videoklipben), se karrierje (Britney vette rá a saját producerét, hogy adják ki Kevin lemezét), se pénze (a felesége tartja el), van viszont rettentően rossz hírneve. Előző feleségét akkor hagyta el, amikor az épp várandós volt közös gyermekükkel, Britney jóindulatával pedig olyannyira visszaélt, hogy az énekesnő vagyonának jó részét már házasságuk első évében elszórta. Állítólag a pohár akkor telt be, amikor Britney New York-i útjáról hazatérve éppen egy drogos kanbuliba csöppent, amit Kevin a közös otthonukban, a kisbaba mellett rendezett. Hiába tehát a megszorító intézkedések, a "zsebpénz" megvonása és a "férjszitter" (hogy legyen valaki, aki Kevint ellenőrzi), Britney nem bírt el szerelmével.

"Britney mindent megtett azért, hogy helyreállítsa a kapcsolatukat, elsősorban a kis Sean Preston és a második baba miatt. Nagyon sokáig türelmesen viselte, hogy Kevin állandóan a barátaival lóg, és a családjával egyáltalán nem foglalkozik. De mostanra annyira elfajultak a dolgok, hogy Britney egyszerűen nem tudja, hogyan hozhatná rendbe a házasságukat" - nyilatkozta egy, magát megnevezni nem kívánó forrás a Mirror magazinnak. A kapcsolat rendbe tétele egyébként sokkal inkább Kevinnek lenne érdeke, hiszen a házassági szerződés alapján a válás után a férfi Britney vagyonának csak töredékét és malibui házuk tulajdonjogának felét kapná meg. Ez ugyan nem csekély összeg, de biztosan nem tudná belőle fenntartani azt a fényűző életet, amelyet most él.

Spearsnek nemcsak a házasságában felmerülő problémákkal kell megküzdenie, hanem a sajtó folyamatos támadásaival is, melyek szerint nagyon rossz anya és folyamatosan veszélyezteti a gyereke életét. Rajongóinak köszönhetően azonban jó néhány amerikai anyuka állt ki Britney mellett, akik azt mondják, minden anya követ el hibákat, csak nem mindenkit fotóznak folyamatosan. Az énekesnő honlapján megjelent költeménye alapján is azt lehet mondani, kezd visszatalálni régi önmagához.