Victoria Beckham hajmeresztően költséges

Vágólapra másolva!
Fotósok vették észre, hogy Victoria Beckhamnek alig van haja, így a futballista felesége 1500 fontért csináltatott új frizurát magának az angol csapat hétvégi meccsére. Mindeközben környezetvédő csoportok támadják őt, mert feleslegesen szennyezi a környezetet.
Vágólapra másolva!

Az angol futballcsapat volt kapitányának, David Beckhamnek a felesége, az egykori Spice Girls együttes tagja, Victoria Beckham villámlátogatásra érkezett a hétvégén Londonba. Mindenáron jól akart kinézni az Anglia - Portugália meccsen, ezért 1500 fontért (közel 610 ezer forintért) csináltatta meg a frizuráját.

Természetesen felmerülhet a kérdés, miért kellett Beckham asszonynak Németországból Londonba repülnie egy kis fodrászolásra. Nemcsak a szokásos mosás-berakás procedúrán ment ugyanis keresztül Victoria, hanem teljesen új hajat kapott. (Az énekesnő már évek óta póthajat visel, amelyet saját hajához erősítettek.) A műtincsek és az állandó beszárítás, formázás és festés azonban nagyon rosszat tettek Victoria hajának, szinte minden hajszála megsérült, így jó néhány helyen, a dús haj helyett a kopasz fejbőre látszódik. Erre a meglehetősen durva tényre ráadásul a fotósok hívták fel Victoria figyelmét, aki teljesen kétségbeesve hívta fel fodrászát, Seleny Georghiou-t. Először arra akarta rávenni hajszobrászát, hogy utazzon hozzá Németországba, mivel azonban ez nem jött össze, végül Victoria utazott Angliába a fodrászához, ráadásul - hogy legalább valamennyit spóroljon az úton - egy egészen olcsó repülőjárattal tette meg az utat.

"Mrs. Beckham már hat éve a vendégem" - nyilatkozta Georghiou - "Általában háromhavonta jön a szalonomba, minden alkalommal 1500 font körüli összeget költ el. Közel ötórányi munkába és 900 font értékű valódi hajba kerül, hogy mindig tökéletesen nézzen ki."

Beckhamnét és egy másik focistafeleséget, Coleen McLoughlint - aki szintén póthajat cseréltetni ment néhány napja Németországból Angliába - komoly támadások érik ezek miatt a rövid repülőutak miatt: környezetvédő csoportok szerint semmi sem szennyezi jobban a környezetet, mint az ilyen jellegű, alig egy-két órás utak. "Tökéletesen felesleges dolgok miatt repkednek egyik helyről a másikra, és közben biztos, hogy nem gondolnak bele, mennyi kárt okoznak a környezetnek" - mondta el Richard Dryer, a Föld barátai nevű szervezet vezetője. "Azzal, hogy átruccannak Angliába megcsináltatni a frizurájukat, nagyjából annyi kárt okoznak a környezetnek, mint amikor valaki három hónapig vezeti az autóját."