Sheryl Crow gyereket akar

Vágólapra másolva!
Sheryl Crow amerikai énekesnő mindenképpen gyereket szeretne, annak ellenére, hogy már 44 éves, szakított a vőlegényével, és alig néhány hónapja operálták mellrákkal.
Vágólapra másolva!

Alig néhány hónappal azután, hogy szakított vőlegényével, Lance Armstrong sportolóval, és mellrákot diagnosztizáltak nála, Sheryl Crow amerikai énekesnő kijelentette: mindenképpen gyermeket szeretne. A 44 éves énekesnő egy televíziós interjúban mondta el, hogy a közeljövőben mindent ennek a tervének szeretne alárendelni. "Akár valaki más szüli meg, és én örökbe fogadom a gyereket, akár én magam szülök, mindenképpen gyereket akarok, és lehetőség szerint még idén" - nyilatkozta Crow a Good Morning America című műsorban.

Crow a házasságot azonban már közel sem tartja olyan fontosnak, mint a gyermekvállalást. "Jó ötletnek tartom a házasságot, de csak abban az esetben, ha két ember azért köti össze az életét, hogy mindenben segítsék és támogassák egymást, de ugyanakkor elegendő tert és szabadságot adjanak a másiknak. Ez a legfontosabb, és nem az, hogy mindenáron tartozzam valakihez" - mondta.

Sheryl Crow és a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong idén februárban, alig néhány héttel az esküvő előtt bontották fel az eljegyzésüket. Napokkal később pedig mellrákot diagnosztizáltak Crow-nál, akit azóta megműtöttek és kemoterápiás kezelésen is részt vett.

Bár a pár egyik tagja sem adott magyarázatot arra, hogy miért szakítottak, azt mindketten többször is elmondták, hogy még mindig szeretik egymást. "Még mindig szeretem Sherylt, és mellette állok. Tudom, milyen érzés rákosnak lenni, és Sheryl nagyon bátran viselkedett. Minden tiszteletem az övé" - nyilatkozta Armstrong. Crow pedig elmondta egy interjúban, hogy még mindig minden nap gondol egykori kedvesére. "Lance minden nap eszembe jut. Még mindig szeretem őt, de tudom, hogy távolságot kell tartanunk. Még az eljegyzési gyűrűmet is visszaadtam neki, mert túlságosan fájdalmas volt ránéznem."