Meghalt Anna Nicole Smith fia

Vágólapra másolva!
Holtan találták Anna Nicole Smith húszéves fiát tegnap hajnalban egy kórházi szobában - alig három nappal azután, hogy megszületett a modell második gyermeke, egy kislány.
Vágólapra másolva!

Holtan találták Anna Nicole Smith modell húszéves fiát tegnap hajnalban egy bahamai magánkórház egyik szobájában - alig három nappal azután, hogy Smith egészséges kislánynak adott életet.

A szomorú hírt maga a korábbi Playboy-modell hozta a nyilvánosságra: "Anna Nicole fia, Daniel az édesanyjával és a kishúgával volt a Bahamákon, hogy együtt üdvözöljék az új családtagot. Szeptember tizedikén hajnalban holtan találták őt a kórház egyik szobájában. Még nem tudjuk pontosan, mi volt a halál oka, de sem drogok, sem alkohol nem játszott közre benne" - jelent meg a rövid közlemény a modell honlapján.

"Daniel csodálatos ember volt, az édesanyja szeme fénye, nem tudjuk felfogni, miért kellett ilyen hirtelen és ilyen fiatalon meghalnia" - nyilatkozta Smith ügyvédje, Howard K. Stern, majd hozzátette - "Kérem önöket, hogy ne zaklassák az elkövetkező hetekben Anna Nicole-t kérdésekkel, mert szeretné meggyászolni a fiát."

Anna Nicole Smith második gyermekéről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egészséges kislány, de sem az ügyvéd, sem az egykori modell nem volt hajlandó további információt adni róla. A kislány apjának személye is kérdéses: a pletykák szerint legutóbb egy lesifotóssal volt rövid és viharos kapcsolata a 38 éves Playmate-nek.

Daniel Smith Anna Nicole első, két évig tartó házasságából született. Anna Nicole másodjára 26 évesen ment hozzá a nála több, mint hatvan évvel idősebb olajmilliárdoshoz, J. Marshall Howardhoz, aki az esküvő után alig egy évvel elhunyt. Smith idén júniusig pereskedett a férje vagyonáért - azért csak addig, mert ellenfele, Howard fia, Pierce Marshall hirtelen elhunyt. A sokmilliós vagyon sorsáról nincs további információ.