Angelina Jolie cáfolja a pletykákat

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie megelégelte a rosszindulatú pletykákat, és egy interjúban mindenkit megnyugtatott: minden rendben közte és kedvese, Brad Pitt között. Azt is elárulta, hogy még több gyermeket szeretnének, azonban a házasságkötés nem szerepel közeli terveikben.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő megelégelte a családja széthullásáról és a Brad Pitt-tel való kapcsolatának megromlásáról szóló pletykákat, ezért egy interjúban őszintén a nyilvánosság elé tárta életüket. A Readers Diegestnek adott interjúból az is kiderült, hogy a pár nem igazán szokott veszekedni. "Csak globális kérdéseken" - mondta a színésznő.

A utóbbi időben rengeteg rosszindulatú hír látott napvilágot: a bulvárlapok szerint Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata összeomlott, és szakítottak, sőt, az egyik még azt is megírta, hogy Pitt vissza akar menni ex-feleségéhez, Jennifer Anistonhoz.

Mások azt állították, hogy Angelina legújabb örökbefogadott fia - a 3 éves vietnámi Pax, akivel immár négyre növekedett családjukban a gyermekek száma - miatt csak tovább növekedett a feszültség a két színész miatt, akik egyébként is igen elfoglaltak, és a munkájuk miatt kevés idejük marad egymásra.

"A március elég nehéz volt, mert miután hazahoztuk Paxot, mindketten sokat dolgozunk, így együtt nem tudtunk segíteni Pax-nak a beilleszkedésben. Egyszer Brad volt többet a gyerekekkel, egyszer pedig én"- ismerte el a színésznő. "Ennek ellenére igyekszünk megszervezni, hogy minél több időt töltsünk együtt Pax-szal, Maddox-szal, Zaharával, és Shiloh-val. De az is nagyon fontos, hogy kettesben is lehessünk. Igyekszünk minden pillanatot kihasználni. Néha az egyetlen lehetőség erre, hogy berakunk egy mesefilmet, és amíg a gyerekek moziznak, egy kicsit el tudunk szökni."

A család gyarapításának kérdésében is egyértelmű volt a színésznő álláspontja: "Igen, természetesen, még több saját és örökbefogadott gyermeket szeretnénk" - mondta Jolie. Hozzá tette azt is, hogy Pax örökbefogadása elsősorban Maddox érdekében történt. "Azt szerettem, volna, hogy legyen egy testvére aki hasonlít rá."

Az is a pletykalapok kedvelt témája a párral kapcsolatban, hogy mikor is lesz a Jolie-Pitt esküvő, a Tomb Raider főszereplőnője viszont nem kíván oltár elé állni. "Mindketten voltunk már házasok. Mikor összekerültünk, kapcsolatunk központi kérdése a család volt. Hivatalosan is elköteleztük magunkat a gyermekeink, így egymás mellett is. Továbbra is ez a legfontosabb dolog számunkra" - mondta Angelina Jolie.