A lelkészen spórol Liz Hurley

Vágólapra másolva!
Elizabeth Hurley brit modell és színésznő a mai napig nem fizette ki azt a lelkészt, aki összeadta őt és milliomos férjét, Arun Nayart - pedig a 800 font elenyésző összegnek tűnik az esküvő kétmillió fontos összköltségéhez képest.
Vágólapra másolva!

Elizabeth Hurley brit modell és színésznő még mindig tartozik annak a lelkésznek, aki februárban összeadta őt és milliomos kedvesét, Arun Nayar indiai származású üzletembert. John Partington azt állítja: Hurley-vel 800 fontban - azaz nagyjából 280 ezer forintban - állapodtak meg, de ezt a pénzt azóta sem fizette ki neki a színésznő.

Partington szerint azért is kínos az eset, mert "a lapok tele voltak Hurley milliós esküvőjének részleteivel - sőt, még azt is nyilvánosságra hozták, hogy a ceremónián készült képeket hatalmas összegért adták el az egyik brit bulvárlapnak".

"Nagyon kellemetlennek tartom, hogy Elizabeth Hurley nem fizette ki a megbeszélt összeget" - mondta a lelkész. "Ő is és a férje is vagyonos emberek, ráadásul az esküvő ára is megtérült nekik. Úgy lenne igazságos, ha kifizetnék, amivel tartoznak."

A pár február 24-én házasodott össze egy angol kisváros, Winchcombe kápolnájában, annak ellenére, hogy a helybeliek tiltakoztak a felhajtás ellen.

"Egyáltalán nem akartuk, hogy ide jöjjenek. Hurley igazi híresség, akinek minden lépést fotósok figyelik, mi pedig egy zárt közösség vagyunk, és szeretünk békében élni. De Hurley minden bizonnyal azt gondolja, neki mindent szabad" - állítja az egyik, magát megnevezni nem kívánó winchcombe-i. "Volt olyan, aki szabályosan elmenekült a faluból, mert nem akart részt venni a felfordulásban, amit Hurley-ék okoztak. Ezek után az, hogy nem fizet egy szolgáltatásért, nagyon gonosz dolognak tűnik."

A Bájkeverő című film főszereplőnőjének rosszul indult a házassága: néhány hónapja egy indiai vallási csoport vádolta meg azzal, hogy Indiában tartott esküvőjén megsértette a vallási előírásokat.