Fogadásokat lehet kötni Jennifer Lopez kisbabájára

Vágólapra másolva!
Fogadásokat kötnek a rajongók arra, hogyan nevezi majd el születendő gyermekét Jennifer Lopez amerikai énekesnő. A híresség eközben nem vállal fellépéseket, az orvosai ugyanis féltik az egészségét.
Vágólapra másolva!

Több internetes bukmékerirodánál lehet fogadást kötni arra, hogyan nevezi majd el születendő gyermekét Jennifer Lopez amerikai énekesnő és férje, Marc Anthony. A fogadók nagy része arra tippel, Marcónak vagy Mariának keresztelik majd a kicsit.

A bodog.com internetes portál szerint versenyben van még az Antonio, a Rosario, a Felipe és a Selena név is - sőt, 15 az egyhez esélyt adnak annak, hogy Lopez egykori szerelme, Ben Affleck után nevezi majd el a gyereket.

Más oldalakon a gyermek születésnapjára és a gyermek asztrológiai jegyére is lehet fogadni: a legtöbb tippelő szerint valamikor áprilisban jön majd világra a Lopez-Anthony bébi.

Mindeközben Jennifer Lopezt ágynyugalomra ítélték az orvosai: múlt héten ugyanis vérezni kezdett, ezért nagyobb az esélye annak, hogy veszélybe kerül a gyerek élete. Az énekesnő az elkövetkező hónapokban nem vállal fellépéseket.

"Amikor megmondták Jennifernek, hogy veszélyben van a kisbaba, nagyon kiborult" - árulta el az énekesnő egyik ismerőse egy amerikai hírügynökségnek. "Az édesanyja, Guadalupe rengeteg segít neki, naponta beszélnek telefonon. Ő Jennifer legerősebb támasza - a férjén kívül."

Az énekesnő múlt héten jelentette be, hogy gyereket vár - bennfentesek tudni vélik, hogy Lopeznek és zenész férjének ikreik lesznek.